Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem pve

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie bo wszyscy mowią że do pve najlepszy DM ale na allegro nie widzę żadnych dm tylko same barby z filmikami jak robia nawet M8 diablo z eq za 200zł i mam takie pytanie bo zaczynam dopiero przygode z kolejna czescia diablo jaka postacia sobie najlatwiej wyfarmic kase na np takiego mnicha^_^ bardzo proszę o wsparcie ktora postacia z slabszym(czyli takim ktore nie mniejwiecej zdobęde wbijając ten 60lvl +niedlugi czas) eq zrobie takie diablo mp 4-5-67-8

Opublikowano

Nie zabardzo cię rozumiem ale to pewno dlatego że zamulony jestem cały dzień chodzi ci o to czym najlepiej wyfarmić kase itp żeby budować drugą postać "koxa"

Chyba najlepszy będzie DH duży dps a itemy są dla niego przeważnie tanie

Opublikowano

Mam DH i Barba na 60 i Barbem dużo lepiej wygodniej mi się gra. DH imo lepiej się sprawdza jedynie na gold farmie na niższym poziomie.

Barby rozpierdalają wszystko.

Trolling is a art.

Opublikowano

Mam DH i Barba na 60 i Barbem dużo lepiej wygodniej mi się gra. DH imo lepiej się sprawdza jedynie na gold farmie na niższym poziomie.

Barby rozpierdalają wszystko.

Jeśli dobrze się gra barbarzyńcą to równie dobrze powinno się grać Mnichem. Tak samo jak barb otrzymuje o 30% mniejsze obrażenia, można z łatwością go zrobić pod tanka jak i offtank'a. Polecam :)

Opublikowano

Na piekle jak i niższych poziomach nie opłaca się wgl kupować itemów w ah jak i zbierać na inferno. Drop kasy jest na tyle mały, że po wbiciu 60 lvl'a nic z tym się nie zrobi. Barbe ciężko ubrać, mnicha trochę łatwiej bo ma dobre skille wspomagające grę. Jeśli chcesz tanka to nie próbuj robić go barbarzyńcą bo i drożej u trudniej. Na mp5 będziesz musiał poświęcić dużo czasu jak każdą klasą więc nie oczekuj tutaj cudów :>

Opublikowano

Lolz. Ja mam 48k dpsu, trochę cc, >200 cd, 30k hp i ~~600 allres oraz >700 loh. Wszystko kupione za mniej jak 600k.

Robię tym wszystko na mp3.

Jak 2h gry (dla mnie, jak ktoś ma lepszy sprzęt to pewnie 3x krócej) to dla Ciebie drogo to gg.

Gram pod WW/Basha, ale zastanawiam się czy nie kupić Skorna i przejść na Hota.

A, no i ubery najszybciej zrobił właśnie Barb i to wcale nie miał stuffu z najwyższej półki.

Trolling is a art.

Opublikowano

DH to jest postać dla ludzi nadpobudliwych, mi się nie podoba. Barbem robię wszystko w a3 kknp, chyba, że jakieś marne combo typu stapianie+odbicie+błyski+anything a DH albo padam na co 3 elite packu albo za długo biję. Sprzęt miałem podobny, DH teraz mam od gf na nightmare, >150gf, 7k dps, niby fajnie się farmi ale wolę Barbem wbijać paragony dla mf/gf. Przez święta dobiję 40 jak będe miał wolne i wyjdzie lepiej niż DH, a Barbe spin2win przez całą mapę więc też w sumie ruchliwy jest jak odpalisz boost do movement speed. On też ma skok, a możesz nawet Barbem pod rangeda grać, też fajnie xD.

Trolling is a art.

Opublikowano

Barb oczywiscie, ale musisz poswiecic troche czasu, żeby wypatrzec/wylicytowac lepsze i tansze itemki

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Okej dzięki wszytkim za odpowiedzi zagram barba pod pve i powoli bede sobie wszystko ogarniac. Jezeli by ktos mogl podac nick bym mogl sie czasami o cos azpytac bylbym wdzieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...