Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem Sponsorem.

Serek30042

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam na imię Marcin i mam 26 lat umieszczam tu informację o tym iż zostanę sponsorem projektu Minecraft.

Za sponsoruje Serwer, hosting domenę to co jest konieczne osobie która prowadzi poważny projekt Minecraft mówiąc projekt mam na myśli oczywiście serwer minecraft multiplayer.

Jest wiele osób które mają innowacyjne pomysły, zapał do zorganizowania czegoś nowego czy po prostu postawienie serwera MC.

Ja postaram się tym osobom pomóc, tak bo nie zamierzam kończyć na jednej osobie/ projekcie.

Dlatego jeśli macie ciekawy pomysł na serwer, bądź już gotowy projekt który poszukuje sponsora piszcie.

Żadnych idiotycznych wzorów nie ma piszcie po prostu wszystko o waszym pomyśle/ projekcie napiszcie swój kontakt, albo po prostu napiszcie od razu do mnie na gg 8498461.

Będę zadowolony jeśli nie będą pisały do mnie osoby które marzą tylko o postawieniu 10 slotowego serwera na którym będą mogli bawić się w pana i władce.

Pisać tylko ogarnięte osoby założyciele nie pośrednicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...