Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy serwer

Eregative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawie wam mój pomysł na serwer mt2. Możecie go oceniać, oraz czerpać z niego pomysły. Nie chcę nic w zamian chcę sobie pograć na jakimś normalnym serwerze . xD

No dobra zaczynam ;d.

Max LvL + Raty

Max LvL - 250

Ilość zdobywanego doświadczenia - 1000-1100% ok 10-11 razy więcej niż na PL (100%) Dla przykładu na xen*xmt2 exp wynosi 2500%.

Drop przedmiotów - 500-600% żeby nie było śmieci

Drop yang - 800-1000% żeby nie było ani za mało ani za dużo.

System ulepszeń

System ulepszeń - Na początek kilka słów. Powinien być rozbudowany, ale nie tak jak na xen*xmt2, gdzie mieliśmy nowe bronie/zbroje co 5 lvl z czego wychodziło po 40 broni i po 30 zbroi (około) idealny system ulepszeń moim zdaniem to brak zbroi/broni z painta i taki przedział lv'owy:

Bronie - 65/75 - 85 - 100 - 130 - 160 - 200 - 220- 250 Mamy do dyspozycji 7 epików robi się je z broni 65 bez śr/um lub 75 ze średnimi

Zbroje - 61/70 - 85 - 110 - 125 - 160 - 190 - 220 - 250 Tu również mamy 7 epików oczywiście lvl zbroi powinien być dostosowany do wymagania expowiska.

Biżuteria - 54 - 90 - 150 - 250

Nowe mapy i dungeony

Ok dalej nowe mapy oraz dungeony. Nie powinno być tak, że na dungeon potrzeba po 4-5 osób. Maxymalne wymagania co do grupy powinny wynosić 2 wtedy potencjalny gracz robi sobie buffa i rusza w drogę ;).

Nowe mapy nie mogą być malutkie ani za wielkie. Powinny być wielkości mniejwięcej wielkości doliny. Duży resp potworów aby każdy znalazł coś dla siebie.

Podziały lvl'owe map

Atlantyda v2 - bez ograniczeń - Next 90 - Next 120 - Next 160 - Next 200 - Next 220 .

Dungeony standardowe tj Katakumby i inne shity.

Inne

System zwierzaków fajny ale żeby nie było jak na i*etinie, żeby mieć zwierzaka trzeba wydać 20 zł... Zwierzaka powinno dostawać się na start i wtedy wybieramy czy to będzie fenix/pies/kot/azrael albo inny shit. Każdy zwierzak powinien mieć swoje bonusy.

Wierzchowce - Standardowe tj. Wilk, Dzik, Tygrys, Lew + dodatkowe wierzchowce z metinów - Lodowy Lew i Tygrys Bengalski

IS - Wszystkie itemki w IS'ie powinny być dostępne w grze. Nie tak jak na i*etinie gdzie niektóre bronie były dostępne tylko i wyłącznie z IS'u.

To na tyle nie mówię, że to jest idealny serwer, ale moim zdaniem jest lepszy niż te shity z 6 milionami broni i zbroi które teraz powstają. Mam nadzieje, że ktoś postawi podobny serwer (Ja nie mam na to zbytnio czasu i funduszy, ale pomysł mam i to się liczy ;d).

Pozdrawiam ^^

Opublikowano

nie ten dział ..

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Nie oceniaj ;x

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Przeczytaj regulamin lokalny, potem rób dyskusje.

Brak Wzoru - Cls.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...