Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Na wszystkich serwerach mam bana !

maly2704i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie nie grałem z pół roku i teraz chciałem pograc to nie moge wejść na zaden serwer bo wyswietla się że mam bana i nawet na nitroserv mnie wywala punkbuster ze niby na aimbocie gram pomózcie bo szkoda mi tego konta wsadzilem troche kasy..

Opublikowano

jak faktycznie nie masz bana to wejdź w program files ->EA Games->BFH->PB->wejdz w znajdujący się tam notatnik i usuń wszystko co tam jest napisane. jak nie zadziała zrób reinstal. a jak teraz też nie zadziała to raczej masz bana

Opublikowano

ja robilem juz tak przeinstalowywalem gre i punkbustera i nic.

Ale na wszystkich serwach?Mialem wczesniej na 2 moze i pozniej juz nie gralem a teraz nagle na wszystkich..?

dodam ze ostatnio zmienilem kompa i mam teraz windows 7 jesli to ma znaczenie

Opublikowano

masz bana jeśli cię na 2 banowali to znaczy że masz bana no trudno ja już tak straciłem już 2 konta na które wydałem ok. 300zł (z 2 lata temu płakałem z 2 godziny <_< )

Opublikowano

to że wyswietla mi sie ze punbuster wywala mnie za aimbota ktorego nie mam właczonego cos tam 'violation aimbot (50685)'

dodam ze dopiero zobaczylem ze wywala mnie tylko na jednej postaci na innych jest ok

Opublikowano

jesli cie wywala przez punk buster 22 to pobierz nowy i tam aktualizuj bf h

jezeli nie to sprobuj na innym koncie wejsc

jesli to nie pomoze to usun gre w panelu sterowania

i folder z gra bfh

i jeszcze raz zainstaluj jezeli masz jakies haki to je usun bo moze ci je wykrywa

zmien adres ip to powinno pomoc

Opublikowano

jesli cie wywala przez punk buster 22 to pobierz nowy i tam aktualizuj bf h

jezeli nie to sprobuj na innym koncie wejsc

jesli to nie pomoze to usun gre w panelu sterowania

i folder z gra bfh

i jeszcze raz zainstaluj jezeli masz jakies haki to je usun bo moze ci je wykrywa

Poważnie ? Jaja sobie robisz ?

Dostał bana za aimbota, aktualizacja PB ? Niby w czym miałoby to pomóc ? Ban jest przypisany do konta/guida, reinstall zarówno gry jak i samego pb nic nie da.

Wykryło raz i zbanowało, nie musi mieć ich włączonych.

Ban jest przypisany do konta, nie do IP. Zmiana IP miałaby spowodować, że ban cudownie zniknie ?

Opublikowano

Chłopaki to nie jest ban po punkbuster wywala mnie tak jakby wykrywał aimbota a nie wyswietla mi sie ze mam bana .. na innych postaciach mnie nie wywala i gram normalnie.

Moze to przez nazwe postaci HEHEKURWA tak jest nie wiem czy wydawac kase i spróbowac zmieniac?

Załozylem drugie konto bo na tamtym 2 razy pod rząd dostałem warna nie wiem za co? A musiałem jakoś pisać ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...