Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sf bot 2.1.0v

Namegar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem . Otóż gram na s1 i na s19 na s1 mam ustawione z 6 botów i wszystko mi działa ,ale jest problem z s 19 pokazuje mi " Loggin... Network error could not connect to server ... trying to recconect in 60 secound" Za pomoc daje like .

Opublikowano

Właśnie nie wiem czemu tak jest,ale słyszałem że na jednych serwach ten bot działa a na innych nie :P Na S1 też gram,i tu działa a na s10 już nie chce działać :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Działa Ci dobrze internet? Bo ten error związany jest z brakiem możliwości połączenia z netem.

Sprawdź łącze, wyłącz zbędne programy mulące neta[gg, skype]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ludzie, zanim zrobicie nastepnych milion tematow to sprawdzcie inne. Wejdz w %appdata% wejdz do folderu sfbot tam jest pliczek. Otowrz go notatniczkiem i posprawdzaj czy sie dane zgadzaja. Mi.in haslo, login, kraj, serwer.

Opublikowano

@SsKoRpIoN Internet mi dobrze działa bo odrazu włączam bota na s1.

Jest jeszcze jedna sprawa. Otóż chciałem ustawić koledze bota ale on ma nick z ż ł ę ą itp. Zalogować sie moge normalnie na jego konto (s1) ale wyskakuje mi że złe hasło . To ma coś z polskimi znakami ?

@<Ubytek> Raczej nie bo na s1 odrazu sie loguje.

@ Fozop Jaka była strona co rozkodywała zakodowane hasła ?

Opublikowano

WTF ? O co teraz chodzi bo sie zgubilem. Po co Ci rozkodowanie hasla ? I gdzie ty to chcesz rozkodowac. Tam gdzie masz linijke password powinno tak wygladac password=Namegar jezeli haslo masz namegar :D Jezeli nie to tam wpisujesz swoje.

Opublikowano

To poprostu zmien te literki i cyferki na takie jak powinno byc twoje haslo. tylko pamietaj, ze haslo ma byc od razu po znaku =

Opublikowano

Dalej nie działa.Dodam jeszcze że na s1 pisze mi zakodowane hasło i mi działa wiec nie jest z tym problem. Jeszcze jedna rzecz otóż na działającym koncie pisze mi tak

server=s1.sfgame.pl

A na tym co nie działa

server=\r

Sprobowałem to zmienić na :

server=s19.sfgame.pl

i w okienku bota wyskoczyła mi nowa "tabela": s19.sfgame.pl A powinno pisać Świat 19

Ja już niewiem co z tym jest , może jeszcze jest nowsza wersja tego bota .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...