Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gdzie kupic szybko bezpiecznie częśći do komputera i myche i klawe pro do grania?

Lolek889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, tak żebym części dostał jeszcze do świat (z 2 dni wczesniej) żeby był tam duży wybór i dało się placić kurierowi.

TYLKO NIE MORELE!

Opublikowano

kolega kupił tam cały zestaw PC dostał w niecałe 3/4 dni od zamówienia wchodzi to w czas na złóżenie kompa... Morele też nie najgorsze ostatnio kupiłem blaszaka i nic nie mam do zarzucenia ... oraz vobis.pl lecz ceny idą w górę :P

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Zalezy gdzie mieszkasz, jak w trojmiescie to na Matarnii jest Komputronik, Media Mark, Lider RTV AGD (cos takiego) mala wycieczka i nie cale 3 godziny masz caly komplecik, przy okazji bedziesz mial wybor.

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Morele gówniane? To się chłopie nie znasz. Jeden z najlepszych, najtańszych sklepów. Jeśli długo na przesyłkę czekałeś to może dlatego, że późno przelew doszedł albo coś. Ale jak się tak uprzesz to możesz jeszcze na techplanet i agito kupić.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...