Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wejdzie mi LoL na ten laptop ?

Koxmans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie w sprawie działania LoLa na moim złomie. Nie chcę pobierać na darmo i marnować czas tylko się was spytać.

Parametry lapka:

Intel Celeron M 1,73GHz, 533 MHz 1mv L2 cache

Intel graphics media accelerator 945

1 GB RAM DDR2

Windows XP SP3

Wiem że złom ale nie mam kasy na nowy, dołożyłem jedynie do niego ramu te 1GB a raczej zamieniłem i działa o niebo lepiej, chcę aby LoL chodził mi przynajmniej w 20-30 fps'ach na najniższych ustawieniach i żeby się nie wyłączał podczas ładowania bohaterów bo widziałem takie przypadki z winy kompuera ...BTW. Mam nadzieje że pomożecie :) Dzięki !

Opublikowano

Witam, mam pytanie w sprawie działania LoLa na moim złomie. Nie chcę pobierać na darmo i marnować czas tylko się was spytać.

Parametry lapka:

Intel Celeron M 1,73GHz, 533 MHz 1mv L2 cache

Intel graphics media accelerator 945

1 GB RAM DDR2

Windows XP SP3

Wiem że złom ale nie mam kasy na nowy, dołożyłem jedynie do niego ramu te 1GB a raczej zamieniłem i działa o niebo lepiej, chcę aby LoL chodził mi przynajmniej w 20-30 fps'ach na najniższych ustawieniach i żeby się nie wyłączał podczas ładowania bohaterów bo widziałem takie przypadki z winy kompuera ...BTW. Mam nadzieje że pomożecie :) Dzięki !

Tak wejdzie ci lol !

pobierzesz Game Booster 3 i najmniejsza rozdzielczość graj,

Będzie działał i w grze będziesz miał 18-25 Fps !

Wiem coś o tym bo ja tak gram a mój laptop ma :

-intel celeron® M CPU 420 1.60 GHz

- 1512 Mb Ram(1,5GB)

-Karta Graficzna 256 Mb

i lol mi działa i nawet płynie chodzi na najniższych detalach !

Opublikowano

2x2,5 ghz

2 gb ramu

na takim lapku na minimalnych wymaganiach w tfach łapie zwiechy, ładuje sie szybko. na twoim lapku nie ma szans

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

pierdolenie o szopenie ja mam lapka 1.6ghz 512ram i 128mb grafa i jakos działa lol około 20fp nie ma scin!!!!!! ludzie jak nie wiecie nie piszcie!!!!

Opublikowano

Jeśli będzie działać to na pokazach slajdów.

Największy problem to z tym procesorem i kartą graficzną.

Na 1 GB Ramu jeszcze by cisnęło.

Opublikowano

Już się czepiasz bo zadałem proste pytanie ? Widocznie ty powinieneś się ogarnąć, bo od tego jest forum aby pytać a użytkownicy rozwiązywać problemy. Tu każdy ma swoje zdanie...

Opublikowano

Chlopie, kompa zmienilem tydzien temu. Mialem jeszcze gorszego i lol dzialal. Najnizsze detale, troche cierpliwosci podczas ladowania. Potem wchodzisz jak jest 1 minuta, troche scin przez chwile i grasz xD

Opublikowano

Nie, na pewno nie wejdzie. Kup nowy kiedyś tam albo dokupuj z dnia na dzień grafikę, procesor i płytę główną a z pewnością pograsz ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zmien plyte główną. i wloz karte graficzna jakas nie zintegtowana . zintegrowana nadaje sie tylko do GIEREK !!! .

Zmien system na win7 lub popierz program do zobaczenia czy ta gra ci odpali .Ja mam jakos. procek . Pentium dual core 2x2,6ghz . karte graf. Nivida geforce 9600gt i 3 gb ramu na wysokich detalach z najwieksza rozdzielczością mam spadki fpsow . Poprostu nienawidze grac z detalami - Niskie . Lepiej pograj w cos innego ,A JESLI. chcesz to pobierz i graj na botach !!!;)

Moje gg . 36462862 ,napisz napewno pomogę ...

Opublikowano

mówię że mi się nie spieszy ze zmianą sprzętu a tym bardziej płyt procków, kart graf. Jak bym miał to kupywać to bym wolał nowego laptopa. W lapku nie łatwo jest wszystko wymienić !

Opublikowano

Koxmans spróbuj powinno działać i uwierz mi pokaz slajdów bd rzadki wiem z wlasnego doświadczenia :D , jezeli masz przepustowy net to bd ci fajnie chodzilo.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Zainstalowałem i grałem już 2 rundki pierwsza 5vs5 a drugą 3vs3 i mam mały bug na 3vs3 a na 5vs5 mam 20-30 fps na najniższych , szybko się włącza i ładnie chodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...