Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] INFO OD M2BOB W SPRAWIE HS'A

Glatorian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da HackShield nun täglich ein Update herausbringt um M2Bob zu sperren, werde wir dem gegenwirken. Wir werden M2Bob heute ein neues Feature verpassen, das er immer undetected bleibt.

Od HackShield teraz codzienna aktualizacja wydobywa zablokować M2Bob będziemy przeciwdziałać. Będzie nam brakowało M2Bob dziś dodamy nową funkcję, przez którą zawsze pozostaje niezauważony.

'' Z TEGO NIC NIE BĘDZIE LECZ POWSTANIE ! ''

Opublikowano

ja ten czas poswiacam na robienie swiatecznych porzadkow w dozo :) polecam i wam :P z jakichs smieci mozna duzo zarobic

EDIT: jak mozna zobaczyc na stronie M2BOBA usuneli link z downloadem czyli chyba cos robia

Opublikowano

ja ten czas poswiacam na robienie swiatecznych porzadkow w dozo :) polecam i wam :P z jakichs smieci mozna duzo zarobic

EDIT: jak mozna zobaczyc na stronie M2BOBA usuneli link z downloadem czyli chyba cos robia

robią, robią :-)
Opublikowano

A teraz troszkę poprawię to przetłumaczenie ^^:

HackShield ma teraz codziennie nowe Update'y, aby zablokować M2Bob'a, będziemy przeciwdziałać. Dzisiaj będziemy dodawać nową funkcje, aby/żeby nigdy nie został wykryty.

Język potoczny, bo tłumacz nie zawsze ma racje. ;)

Myślę, że teraz już wszystko wiecie. :)

Opublikowano

jest już działająca wersja 1.7.5

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...