Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pryvatny Server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie radzę z nikim zakładać serwerów ;d

Lepiej samemu albo wcale ;p

@Gadzik ty też masz sporo - 44

Opublikowano
Nie radzę z nikim zakładać serwerów ;d

Lepiej samemu albo wcale ;p

@Gadzik ty też masz sporo - 44

ale nie 1 i nie proponuje serwa !!!!!!!!!

Opublikowano

hmm, nie ocenia się ludzi po postach bo prawda taka że każdy kiedyś miał 1 posta i każdy kiedyś zaczynał...

ja to mogę być w takim zespole maszynę mam dość dobra ale neta mam zjebanego (radiówka strasznie wolna czasem skacze do 1mb)

jak coś to jeszcze mogę być jako grafik, lub specjalista od recenzji reklamy serwera.

tutaj była reklama. /deleted

Opublikowano

ja mam 150+ postów i do niego napisze bo nie jestem takim noobem jak wy żeby oceniac ludzi po postach może nie pisze nic na MPC ale zna sie na metinie dośc dobrze

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Ja tam nie oceniam ludzi po postach,ale nienawidzę neo kidów którzy myślą że wszyscy za nich odwalą robotę ;].

Ekipe to ty zbierzesz-ale cieńką ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@up ma rację zbierzesz gości co nie umieją postawić serwera i zależy im tylko na znaczku gm'a nad głowa ;p

Opublikowano
@up ma rację zbierzesz gości co nie umieją postawić serwera i zależy im tylko na znaczku gm'a nad głowa ;p

Calkowicie zgadzam sie z UP

Jeszcze to osoby z 1-44 postow wiem wiem ale nic na forum nie zrobil i mysli ze jak sklamie ze ma slaby komp to zrobi ktos to za niego

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...