Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Żetony

Gierconiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żetony

Używamy ich do zwrotu PZ/RP za zakup postaci/skórki.

Postacie/skórki kupione 90 dni temu nie mogą zostać zwrócone.

Aby prosić o zwrot bohatera, na którym wykupiliśmy skórki musimy najpierw zwrócić skórki, a potem bohatera.

Każdy na czas istnienia swojego konta dostaje 3 żetony.

Nie da się ich dokupić, więc używajmy ich z rozwagą.

Jak skorzystać z żetonów

1. Wchodzimy w zakładkę "zakupy" w sklepie.

70613360.png

2. Sprawdzamy ilość swoich żetonów.

22490668.png

3. Wciskamy przycisk "Zwrot"

94614225.png

4. Zatwierdzamy swój wybór wciskając przycisk "Zwróć przedmiot"

11125603.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co od razu hejtujecie go "Hejterzy" ? Ja kiedyś nie wiedziałem, że się tak da, i dzięki takim poradnikom można się właśnie dowiedzieć, ci którzy tego nie wiedzieli to wejdą tutaj i będą wiedzieli co i jak a nie, że potem są tematy "jak odzyskać kase za postać" itp ...

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Jak mozna robic poradniki do czegos co masz dojscie w tak prosty sposob, do tego jest wszystko jak wol po polsku, kazdy gracz ktory ma 30 lvl chyba o tym wie.

@up

Kiedys moze nie wiedziales jak to wprowadzili, ale funkcja ta juz troche czasu jest i sporo zamiesznia jest wokol tego.

Nie jestem za tym by hejcic poradniki ale naprawde niedlugo pojawi sie poradnik jak zalozyc konto lub sie zalogowac do gry, co pisali juz panowie wczesniej.

Opublikowano

Chłopak ma przynajmniej jakieś intencje i chcę pomóc jakiejś jednej osobie, zamiast płakać stwórzcie poradnik i zobaczymy czy Wasz się komukolwiek przyda.

To ja zaraz pierdolne poradnik o tym, jak kupic postać, będziesz wtedy ze mnie zadowolony? Poradnik gówniany i bez sensu, takich rzeczy ma się prawo nie wiedziec tylko w pierwszym tygodniu gry, a wtedy nie ma najmniejszego sensu używać tej opcji.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

To ja zaraz pierdolne poradnik o tym, jak kupic postać, będziesz wtedy ze mnie zadowolony?

Czekam, beda niezle jaja

A co do tematu, to teraz juz wiem jak sie wybic na 2k elo.

Dzieki ziomus

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Są osoby które mają problem z włączenie klienta lola, a są też osoby które mają np problem z tym.Właśnie poradniki powinny być w większości dla nebwie więc nie wiem dlaczego hejtujecie go bo stworzył poradnik, który większości z was się nie przyda, ale może znajdzie się ten 1 któremu przyda się ten poradnik.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Jaki hejt ;x poradnik dobry dla newbi, więc w czym problem? Według mnie dużo osób skorzysta bo do dziś widzę tematy "A co to żetony?" czy "Jak mieć wiecej żetonów?".

Masz + chociasz sam nie skorzystam.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Niedługo będzie poradnik jak kupić postać... Bez sensu i chyba każdy to wie.

Już jest

Jeden zwykły dzień może zmienić życie

Jeden zwykły dzień może zmienić świat

Jeden zwykły dzień może dać Ci siłę

Jeden zwykły dzień zamienia zamki w piach

Opublikowano

@Barabaszek

Powiedz mi skąd początkujący gracz może wiedzieć o tym, że jest takie coś jak zwrot i gdzie można coś zwrócić . To co ty zrobiłeś jest w ogóle czymś innym.

Opublikowano

@Barabaszek

Powiedz mi skąd początkujący gracz może wiedzieć o tym, że jest takie coś jak zwrot i gdzie można coś zwrócić . To co ty zrobiłeś jest w ogóle czymś innym.

A po co początkujący gracz ma tego używać? Zwracanie postaci ma tylko sens wtedy, gdy kosztuja one minimum 3150, a do tej pory taki newbie już na 100000000000% będzie wiedział, że jest taka opcja.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Zrób poradnik jak zalogować się do gry bez głośnikow.

top@ świetny poradnik, dzieki temu sprzedałem postać za rp i kupiłem skina, like.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...