Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]skórka legendarna nocturne

LechFuckYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

zastanawiam się czy kupić legendarną skórę nocturna ! gram nim często i bardzo dobrze ! po prostu ogarniam postać i mam pytanie ! czy opłaca mi się ją kupować ?

Opublikowano

Tez ogarniam ta postac i gdy powstal wstep do tej postaci pomyslalem sobie ze kupie tego skina. Jednak nocturne jest cieniem a oni zrobili z niego robota... Jak dla mnie nie zbyt ladny skin jak za ta cene

u1lc.png
Opublikowano

Jak najbardziej... Super skin... Jeden z najlepszych, jakie riot wypuścił(zaraz po zombie brand). I jeszcze, jak dużo nim grasz i ogarniasz to już powinieneś go mieć :P Ja na Twoim miejscu bym go kupił.

Opublikowano

@upp

Widzę, że u Ciebie jezyk angielski jest na 6 ; o.

@top

nie jest aż taka fajna, może nie mój styl, ale biorąc pod uwage ze legendarna to bierz ;3

Opublikowano

raczej nie oplaca sie kupowac kupisz sobie taka sama a dwa razy taniej i mozesz sobie kupic jakas inna skorke albo championa jakiegos wiec raczej sie nie oplaca

Opublikowano

ja tez ogarniam noca i wolałbym do niego skin za 975rp ten legendarny sie troche chowa np do mechacho gatha

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Widzę, że u Ciebie jezyk angielski jest na 6 ; o.

A co Ciebie to obchodzi , on nie mieszka w kraju w którym powszechie stosuje się ten język, więc nie masz prawa go za to krytykować, ponieważ może się go dopiero uczyć.

@topic

bierz skorke, fajna, grałem nią na PBE animacja z Q zajebista

Opublikowano

A co Ciebie to obchodzi , on nie mieszka w kraju w którym powszechie stosuje się ten język, więc nie masz prawa go za to krytykować, ponieważ może się go dopiero uczyć.

Wypadałoby umieć poskładać proste zdanie jeżeli już się tego języka używa + to jest poziom podstawówki co by wskazywało na to, że kid mod tego działu ma <12 lat. Co za niespodzianka.

Opublikowano

Weź go :

• Fajnie wygląda
  • Zmienione dźwięki podczas ulta i wgl .
  • Skille dosyć fajnie wyglądają : ]

Jedynie cena trochę odpycha . Polecałbym ci też Frozen Terror Nocturne ;]

giphy.gif

Opublikowano

Takie tematy to mnie rozbrajaja

Nie sadzicie ludzie ze skiny to kwestia gustu ... jednym sie podoba caly czarny master yi innym nie ... o gustach sie nie dyskutuje

Wiec jezli cie stac i lubisz ta postac i podoba sie skin to nie potrzebnie temat piszesz ;]

Wszystko zalezy od ciebie , moja subiektywna ocena i tak nic nie da ... mi sie ten skin podoba bardzo ale jakbym mial wydac +/- 60 zl na takie cos to ja dziekuje

wole przyinwesotwac w cos innego

Zycze trafnego wyboru pozdrawiam ;]

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

@ Większość z góry gada pierdoły:

Oto filmik z nim w roli głównej.

Skin jest legendarny, więc oprócz zmiany wyglądu postaci i ich skilli, mamy nowy głos, taunt,żart, taniec i śmiech. Zmienione dialogi przy poruszaniu się i etc.

Kwestie Nocturna są ciekawe (What was, is and will forever be). Nie ma już kwestii dotyczących CIEEEMNOŚCI co mozę się nie spodobać niektórym, są za to kwestie o zniszczeniu, zagładzie itp. Coś w stylu Reaperów z Mass efekta.

Ulti wygląda kozacko. Trochę nie podobają mi się jego auto ale to kwestia przyzwyczajenia.

Użycie Q daje nam wspaniały efekt dxwiękowy i wizualny (SPAAAAACE).

Unikalna animacja powrotu i użycia aktywów przedmiotów (np. Tiamatu).

Jednym słowem - jak można w ogóle porównywać tego skina do jego podstawowych? No przepraszam bardzo ale pierdzielicie straszne głupoty.

Fajne efekty dźwiękowe skilli. Nie - nie chowa się przed mecha chogathem. A duszka przebija o parę klas (duszek skin wydany na harrowing - taki mleczno biały strzelający chyba śmietaną z Q)

Tez ogarniam ta postac i gdy powstal wstep do tej postaci pomyslalem sobie ze kupie tego skina. Jednak nocturne jest cieniem a oni zrobili z niego robota... Jak dla mnie nie zbyt ladny skin jak za ta cene

A Brand jest władcą ognia i zrobili z niego zombiaka -.- - fuck logic - nikt nie protestował.

Nieee.

Lepiej kupić skina za 975 RP a moim zdaniem podobne wyglądy mają.

Nie. Nie mają.

Ten skin MIAŁ wyglądać inaczej - dodatkowo to nie robot a coś w rodzaju "biomechanicznej istoty" . Gdy ginie, na ziemię spada pusty pancerz.

"Duszkowatych skinów" ma już dosyć (a dokładniej 4 + podstawowy)

wikmk9.jpg

Opublikowano

Grałem kilka gier z nim/przeciwko i powiem Ci, że podoba mi się ten skin, bardzo fajny dźwięk oddaje przy ULTI, ładnie wygląda - polecam.

Opublikowano

Ci co mowia lepiej kup postac pieprza glupoty pozniej jak wykupisz wszystkie postacie to za IP skinow nie kupisz

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Moim zdaniem ten skin jest gówniany moze ma fajne animacje ale co z tego jak wyglada jak jakis terminator xD ?

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...