Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odblokować postacie

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz zebrać określoną ilość kasy, która czasami wypada z zombiów ;d chyba potrzebne jest 15000 $

No właśnie. Czasem wypada z zombie, gram już drugi tydzień i przez ten czas kasa z zombie poleciała mi 2 razy -.-

A chciałbym sobie odblokować

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

A gdzie to się kupuje/odblokowuje?

Jak tworzysz nową postać to po prawej stonie masz takie czerwone kłódki po kliknięciu na nią możesz kupić daną postać jeśli masz już tą kase.

Opublikowano

Jak tworzysz nową postać to po prawej stonie masz takie czerwone kłódki po kliknięciu na nią możesz kupić daną postać jeśli masz już tą kase.

Nie widzę.

Ja tam mam pakiet Survivor, przez co mam 1400 GC + wszystkie postacie ;)

Chyba mam tak samo. Ile masz postaci? Bo ja siedem.

Opublikowano

Nie widzę.

Chyba mam tak samo. Ile masz postaci? Bo ja siedem.

*facepalm*

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

*facepalm*

dokładnie ;d problemy ze wzrokiem ? przy tworzeniu postaci po prawej stronie innej opcji nie ma !

Opublikowano

dokładnie ;d problemy ze wzrokiem ? przy tworzeniu postaci po prawej stronie innej opcji nie ma !

No, niestety. Nie ma, bo mam odblokowane wszystkie postacie.

Opublikowano

No, niestety. Nie ma, bo mam odblokowane wszystkie postacie.

Więc jeśli masz odblokowane wszystkie postacie...

TO PO CH*J ZAKŁADASZ TEN TEMAT!?

Opublikowano

to nie on założył tematy. Ja go zalozylem lol

Ups. Fail, wybacz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...