Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem GTA San Andreas

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Nie wiem dokładnie czy to już było na forum ale mam pewien problem .

Szukałem po necie ale nie znalazłem . Ponieważ mam pewną misję '' Plaża , dzika plaża '' i tam nie mogę tańczyć na tej plaży . Wchodzę w to czerwone kółko daje '' Y '' i mam tańczyć ale wtedy wg. nie słychać muzyki i nie pokazują się te strzałki w kółku . I nie mogę tego przejść . Nie wiecie w czym tkwi problem ?

Z góry dzięki .

Opublikowano

Zmieniłem i nic ;/

Dalej strzałki się nie ma muzyki , ani nie pokazują się strzałki . I zauważyłem że wg. na początku jest to żółte kółko ale po chwili znika .

Opublikowano

Dalej nie działa .

Jest dalej tak samo , w klubie tanecznym również nie ma tych strzałek . Nie znika co prawda to kółko jak wcześniej i da się wyjść '' Enterem '' a wcześniej musiałem grę od nowa wczytywać ale teraz na dole dalej tych strzałek nie ma :/

Opublikowano

No własnie :D

Właśnie pobrałem Save z gta site . No i nie działają . Tzn. moje normalnie działają dalej , ale te ściągnięte gdy je włączam wywala mnie z GTA i wyskakuje Raport Błędów . Modów nie mam żadnych [ chyba ] - Ponieważ podobno '' Sex w GTA '' jest modem . Przynajmniej tak czytałem , ale ja jbc. nic nie instalowałem . : /

Weteran
Opublikowano

Też właśnie może być wina instalki jak sam mówisz w instalce już był sex mod może to ingeruje w grę, że nie można przechodzić tej misji

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Ok .

Poradziłem sobie , usunąłem moda już i pobrałem Save .

Temat chyba można zamknąć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...