Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki prezent dla swojej dziewczyny?

yipeng

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam bym kupił mózg dla jej chłopaka, jeśli pyta na forum obcych ludzi, nie znających jego dziewczyny o prezent.

Opublikowano

Ja tam bym kupił mózg dla jej chłopaka, jeśli pyta na forum obcych ludzi, nie znających jego dziewczyny o prezent.

Nie znających jego dziewczyny a zapewne 70% gimbusków nie mającym pewnie o tym pojęcie heh.

Zamów jej ten płaszcz, znając dziewczyny będzie się zajebiście cieszyć :D Jak to dziewczyny na widok ciuchów itp ;)

Ale według mnie mogą być też po prostu życzenia i jakimś tam prezent, ważne że pamiętałeś itp :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Klasyczny prezent do perfumy ja np robiłem prezent na mikołaja to kupiłem tak perfumy płytę jej ulubionej kapeli a ostatnim razem pierścionek za 80 zł kwiaty i wziąłem do kina moim zdaniem sam powinieneś wiedzieć co jej się podoba zapewne napierdziela ci o tym codziennie ja częstą z moją gadam o muzyce spotach to wiem co ona by chciała jak nie wiesz co twoja chce to dyskretnie zarzucasz temat np o muzyce gadasz z nią mówi że ty lubisz tego rapera i tamtego a zaraz pytasz a twój ulubiony raper ona mówi i proste kupujesz płytę do tego coś dorzucasz albo np pytasz jakie filmy lubi ona np horror kupujesz bilety na jakiś fajny horror i gites i zapraszasz ją do kina później najwyżej możesz do restauracji,ale to ty powinnieś wiedzieć co ona lubi moja mi może napierdzielać dniami i nocami :D

Opublikowano

Gdzie ona w takim płaszczu pójdzie? Kup jakieś markowe perfumy, lub jakąś książkę:

• Ahern - Dziękuję za wspomnienia
  • P.S. Kocham Cię

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

pojebani ludzie nie widzicie, że to kiepska reklama jakiegoś chińskiego konta ? : o.

Opublikowano

Kup jest I'pada :P

Albo I'phona :P

Uwierz będzie się cieszyć ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Kup jej perfumy FM Group, zapachy Lacoste, Hugo Bossa, Puma, Neomi Campbell, Mexx itp za 5x mniejsza kasę, jak chcesz to mogę Ci coś polecić na PW albo nawet załatwić fajnego bo mam próbki

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...