Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Szukasz programisty do tworzenia serwera lub oferujesz takową pomoc? Pisz tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję Programisty!

Będzie to chyba jedyny taki serwer w Polsce, ponieważ będzie zrobiony na podstawie własnoręcznie napisanej fabuły, poszukuję głównie programisty do tego by zedytował już niektóre pluginy i napisałem parę własnych, np. na kupno różnych itemów itd... chyba, że już takie istnieją, to poprostu znaleźć je i zedytować pod potrzeby serwera. Trzeba być również ogarniętym i mieć też jakieś poczucie humoru, a i najlepiej skype i mikrofon i TS3, ale myślę, że jak ktoś ma mikrofon to już wysili się tyle, aby pobrać np. ts3. Jeżeli komuś zalezy tylko na pieniądzach, to od razu mówię, że nie przyjmuję takich ludzi, ponieważ wszyscy, którzy są w ekipie, robią to dla dobra serwera i nie chcą za to kasy, fakt jak się rozwinie, to jakieś będą pieniążki, to wtedy będzie można się dzielić, ale póki co to tylko opieramy się na wzajemnym zaufaniu i to chyba jest najważniejsze. A co do serwera, to oczywiście mamy serwer testowy, który jest ciągle włączony, a jak już serwer zostanie otwarty, to zaczniemy od małej ilości slotów ~ 50 - 80, a jak będzie za mało (a myślę, że tak, bo to nie mały projekt) to zwiększymy nawet do 300, do tylu ile wytrzyma maszyna, a jak nie wytrzyma, to prawdopodobnie będzie zakup nowej.

A tak na marginesie: poszukujemy również budowniczych, pomagierów wszechstronnych (szukanie czegoś, coś dobudować lub coś takiego), współwłaściciela, który będzie starał się na tą rangę, bo od razu nie dałbym takiej wysokiej rangi, bez znajomości tej osoby, ale oczywiście ZAUFANIE, jeżeli wy dacie nam do zrozumienia, że naprawde można wam zaufać, to zaufamy, od razu mówię, że nie mogę podać passów do maszyny, bo niestety nie jest to moja maszyna i kazali mi nikomu nie podawać. Również chcemy by i nam ufano, bo my naprawdę nie chcemy tutaj jak serwer wystartuje nikogo pominąć i wgl... administaracja ma być zgrana i żeby każdy każdego dość dobrze znał i miał do niego zaufanie ;) Grafik też by się przydał bardzo jak i również polonista do pomocy przy pisaniu fabuły ;)

Kontakt:

- gg: 33770533

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1387470934-U950853.png

829361410610208958003.png

Doświadczenie: Tworzenie stron internetowych

Kontakt: skype: marek_9885 (opcjonalnie pw na forum)

Dodatkowe informacje: Stworzę stronę WWW pod co tylko chcesz :)

Status: Aktualne

---------------------------------------------------------------------

UWAGA UWAGA! To oferta przygotowana specjalnie dla ciebie!

W związku ze zbliżającym się okresem świątecznym - jak wiemy, zwiększa się ilość gotówki w portfelach potencjalnych kupców (graczy) usług na waszych np. serwerach - przyda się wam zatem jakaś strona i sklepik dla waszego serwera, abyście mogli się tą gotówką zaopiekować :). Do czego zmierzam? Otóż oferuję zniżki za zakup strony nawet aż do 30%! Wielkość zniżki zależy po prostu od tego jak ze mną zagadacie (ogólna kultura. Czyli wiadomo, na pewno wiadomości typu "Siema, jesteś?" mnie nie będą motywowały do podarowania dużej zniżki)

Śpieszcie się, oferta jest limitowana ;) Pozdrawiam.

---------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

Opublikowano

6406914163853161192805.png

Poszukuję osoby na stałe do teamu, która potrafi dobrze pisać pluginy.

Oferuję zarobki z serwera, porządną maszynę oraz wszystkie dodatki dla serwera.

GG: 51730009

Opublikowano

522101414841714579426.png

Oferuje:

- tworzenie własnych pluginów;
  - tworzenie własnych skryptów;
  - tworzenie statystyk na stronie;
  - konfigurację pluginiów, jak ich edycje;
  - wgrywanie modyfikacji na serwer i klienta;
  - lobby pomiędzy serwerami;
  - Konfiguracje mysql;
  - tworzeniu nowych komend;
  - edytowanie komend np: /time day na /wlacz dzien;
  - zabezpieczenie serwera przed botami, cheaterami;
  - pomoc w doborze modów/pluginów;
  - tworzenie multikomend;
  - spolszczenie pluginów
  - tworzenie własnych pluginów;
  - tworzenie własnych skryptów;
  - tworzenie stron;
  - tworzenie statystyk na stronie;
  - tworzenie sklepu z płatnością online;
  - konfigurację pluginiów, jak ich edycje;
  - wgrywanie modyfikacji na serwer i klienta;
  - automatyczne łącznie się serwerem;
  - lobby pomiędzy serwerami;
  - łącznie pluginów z mysql;
  - tworzeniu nowych komend;
  - edytowanie komend np: /time day na /wlacz dzien;
  - zabezpieczenie serwera przed botami, cheaterami;
  - pomoc w doborze modów/pluginów;
  - tworzenie multikomend;
  - spolszczenie pluginów;

Kontakt:
gg: 49859733
lub wiadomość prywatna na forum :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Witam napisze pluginy na zamowienie posiadam pluginy takie jak            ;).

*Gildie z tabem.
*Drop.
*Logowanie premium.
*Toolsy.
*Przerobiony i zoptymalizowany silnik spigot pod Logowanie premium.
*Zawansowany plugin na Hardcore.
*Statystystyki.
*CastleModa.
*CobbleX.
*Ranking.
*Boty w Javie + Proxy aktualizowane coddzienie Vipowskie + 300 proxy dziennie.

Nie pisze pluginow typu MiniGames bo zabieraja za duzo czasu.TYLKO POD SPECJALNE ZLECENIA.

Moj skype to szpila48            :) Zapraszac wiecej po info            ;).Nie przyjmuje wiadomosci na skype "Ej daj plugin"

Opublikowano

Poszukuję Programisty!

Będzie to chyba jedyny taki serwer w Polsce, ponieważ będzie zrobiony na podstawie własnoręcznie napisanej fabuły, poszukuję głównie programisty do tego by zedytował już niektóre pluginy i napisałem parę własnych, np. na kupno różnych itemów itd... chyba, że już takie istnieją, to poprostu znaleźć je i zedytować pod potrzeby serwera. Trzeba być również ogarniętym i mieć też jakieś poczucie humoru, a i najlepiej skype i mikrofon i TS3, ale myślę, że jak ktoś ma mikrofon to już wysili się tyle, aby pobrać np. ts3. Jeżeli komuś zalezy tylko na pieniądzach, to od razu mówię, że nie przyjmuję takich ludzi, ponieważ wszyscy, którzy są w ekipie, robią to dla dobra serwera i nie chcą za to kasy, fakt jak się rozwinie, to jakieś będą pieniążki, to wtedy będzie można się dzielić, ale póki co to tylko opieramy się na wzajemnym zaufaniu i to chyba jest najważniejsze. A co do serwera, to oczywiście mamy serwer testowy, który jest ciągle włączony, a jak już serwer zostanie otwarty, to zaczniemy od małej ilości slotów ~ 50 - 80, a jak będzie za mało (a myślę, że tak, bo to nie mały projekt) to zwiększymy nawet do 300, do tylu ile wytrzyma maszyna, a jak nie wytrzyma, to prawdopodobnie będzie zakup nowej.

A tak na marginesie: poszukujemy również budowniczych, pomagierów wszechstronnych (szukanie czegoś, coś dobudować lub coś takiego), współwłaściciela, który będzie starał się na tą rangę, bo od razu nie dałbym takiej wysokiej rangi, bez znajomości tej osoby, ale oczywiście ZAUFANIE, jeżeli wy dacie nam do zrozumienia, że naprawde można wam zaufać, to zaufamy, od razu mówię, że nie mogę podać passów do maszyny, bo niestety nie jest to moja maszyna i kazali mi nikomu nie podawać. Również chcemy by i nam ufano, bo my naprawdę nie chcemy tutaj jak serwer wystartuje nikogo pominąć i wgl... administaracja ma być zgrana i żeby każdy każdego dość dobrze znał i miał do niego zaufanie ;) Grafik też by się przydał bardzo jak i również polonista do pomocy przy pisaniu fabuły ;)

Kontakt:

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

QBJ3kwz.png

» Ekipa

Jesteśmy dwuosobowym zespołem.

Szymon (18l) - Tworzenie pluginów oraz stron.

Piotr (17l) - Tworzenie pluginów, grafik, prowadzenie kampanii.

» Oferujemy

Tworzenie pluginów (minigry, gildie, autologowanie itd), stron

internetowych - również responsive web design.

Projektowanie grafik. Prowadzenie kampanii

reklamowych (kontakty z YouTuberami +20K widzów).

» Od nas

Nie pracujemy za "% z itemshopa" interesuje nas

przelew na konto bankowe. Posiadamy własny serwer gdzie

kupujący może podglądać efekty prac.

» Kontakt

PW na mpcforum.pl; mail: itsselo[at]gmail.com lub skype: selush00

CUVLgaQ.png

Opublikowano

785141403538642291456.png

Niedługo startująca sieć serwerów "Mclobby" poszukuje:

Programisty

Oczekujemy:
- Znajomości: Java, Bukkit API, MySQL
- Pojęcia z zakresu pisania pluginów.
- Doświadczenia w branży.
- Zdania testu kompetencyjnego*
- Mikrofonu i czynnego uczestnictwa na zebraniach.
Mile widziana umiejętność korzystania z GIT'a (pracy na współdzielonym kodzie z innymi osobami)

Oferujemy:
- Dostęp do wszystkich rzeczy (FTP, bazy danych itd.) niezbędnych do sprawnego zarządzania.
- Możliwość szlifowania swoich umiejętności pod okiem doświadczonej ekipy.
- Duży udział w zyskach z serwerów.
- Odpowiednią rangę na naszych serwerach.

NIE INTERESUJĄ NAS OSOBY PRACUJĄCE "NA ZLECENIE".

Szczegóły pod:

Skype - Dawidienko2
Pw na forum.

*test kompetencyjny - kilka pytań dot. programowania zawartych w arkuszu Google oceniających predyzpocycje zainteresowanego , przystępuje się do niego tylko w wypadku, gdy zainteresowany nie chce lub nie może pokazać kodu w celu weryfikacji umiejętności.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

1387470934-U950853.png

Doświadczenie: Miałem własne grywalne serwery
Kontakt: PW , GG: 47186937
Dodatkowe informacje: Mogę zrobić każdy serwer Survival + Gildie z TABEM , napisać jakies skrypty,
skonfigurowac pluginy/ serwer
 Oczekuje: Ogarniętej administracji, dobrej reklamy, żeby na serwie byli ludzie.

Status:  Aktualne

10357513946586272408.png

Opublikowano

Witam posiadam takie pluginy jak:

MegaWalls z witherami 

DragonEscape

Autorskie pluginy mapki wczytywane przez schematic

Opublikowano

1387470934-U950853.png

Doświadczenie : Profesjonalne.

Kontakt GG : 48154821

Kontakt Skype : piotr.wanko1

Kontakt e-mail : [email protected]

Inny kontakt/portfolio :

http://www.mc-launcher24.pl

Dodatkowe informacje : Napisze launcher lub program, nie pisze pluginów, modów i skryptów więc proszę nie pytać! inne informacje oraz portfolio mozna znaleźć na stronie podanej powyżej. Przykładowe funkcję to :

- Automatyczna aktualizacja.

- Bezpośrednie połączenie z serwerem.

- Standardowe wersje (1.6.2,1.6.4,1.7.2)

- Niestandardowe wersje (od najstarszej(np.:1.0) aż po najnowszą(np.:1.8)!)

- Forge (dokładna wersja)

- Sprawdzanie statusu serwera

- Wersja premium

Status : Aktualne

Opublikowano

Poszukiwane osoby do ekipy McFunds!

• Kim jesteśmy?

Masz pomysł na serwer? Pomysł jest fajny, na pewno się przyjmie? Nie stać cię na otwarcie własnego serwera? A może nie masz czasu lub umiejętności, aby to robić? Ta ekipa jest właśnie dla ciebie!

Jesteśmy grupą ludzi, którzy pomagają w założeniu, konfiguracji, otwarcia, reklamy oraz zarządzaniem serwera Minecraft od początku do końca! Oferujemy także kompleksowe usługi na zlecenie dla ciebie i twojego serwera!

• Kogo poszukujemy?

- Programiści:

Min. Wiek - Wymagamy umiejętności, jeżeli umiesz programować, a masz 7 lat, też się zgłoś!

Wymiar pracy: Godzinowy + premia za polecanie

Wymagania Obowiązkowa: Znajomość JAVA na poziomie średnim lub średnio-zaawansowanym, Portfolio (do omówienia ze mną), doświadczenie na min. 5 serwerach lub 3 większe projekty

Wymagania Dodatkowe: Znajomość SQL, plugin Script, LUA na poziomie podstawowym, mile widziana umiejętność Języka Angielskiego i jeszcze jakiegoś

Zakres obowiązków: Tworzenie pluginów i modów Minecraft, modyfikacja silnika gry, modyfikacja klienta gry, modyfikacja istniejących pluginów pod określone zastosowanie i funkcjonalność, pomoc Technikowi

- Technicy:

Min. Wiek - Wymagamy umiejętności, jeżeli umiesz konfigurować serwery, a masz 7 lat, też się zgłoś!

Wymiar pracy: Godzinowy + premia za polecanie

Wymagania: Umiejętność konfiguracji pluginów i modów minecraft, szybka nauka nowych pluginów, Portfolio (do omówienia ze mną), doświadczenie na min. 8 serwerach lub 5 większych projektów,

Wymagania dodatkowe: Znajmość języka angielskiego mile widziana, Znajmość SCRIPT i JAVA na poziomie początkującym/podstawowym

Zakres obowiązków: konfiguracja, tłumaczniem, obsługa pluginów i modów, konfiguracja silnika oraz klienta, obsługa domeny, pomoc techniczna, pomoc Administracji

Co Oferujemy obu rangom?

- Wolność w wymiarze godzin (tylko termin oddania)

- Praca w zespole 5 - 10 osób,

- Dostępność prawie zawsze,

- Stawka ustalana osobiście,

- Umowa (tylko w przypadku, gdy zajdzie potrzeba)

Jeżeli jesteś Administratorem, Helperem, Budowniczym, Moderatorem, Marketingowcem lub posiadasz każdą inną umiejętność  związaną z serwerem Minecraft - zajrzyj tutaj: LINK

Szczegóły na stronie http://www.mcfunds.pl

Kontakt:

Mail: [email protected] albo [email protected]

GG: 47905576

MPC Forum: Post, PW

Telefonicznie: 887 243 504

TeamSpeak: mcfunds.pl

FB: fb.com/mcfunds

Opublikowano

Poszukuję programisty serwerów mc który jest zainteresowany współpracą w tworzeniu serwerów. Zapewniamy serwer(podstawa :D), udział w zyskach, dobrą zabawę oraz możliwość zdobywania doświadczenia w programowaniu :D, oraz prowadzenia poważnego serwera.

Kontakt na PW i GG: 49634887. Na serwer poświęcać będziemy parę godzin dziennie(Nie wymagam żeby codziennie), w soboty, niedziele więcej czasu.

Opublikowano

Witam was użytkownicy mam do was wielkie pytanie a szczególnie do techników którzy mają serwery mc czy zrobi mi ktoś skrypt na sklep jak na serwerze sk*f

Lub coś podobnego bo robię serwer Metin2 w Minecraft tylko potrzebuje waszej pomocy przy tym skryptcie jak ktoś sie zdeklaruje to prosze o kontakt na PW lub na moim skype

Opublikowano

1387470950-U950853.png

Doświadczenie: Jakieś by się przydało, nie wymagam za wiele

Kontakt: GG: 49634887 lub PW

Dodatkowe informacje: Mile widziana chęć dalszej nauki

Status: Aktualne

Opublikowano

mLp77C0.png

SoRuby.pl!

Poszukujemy ambitnych projektów:

Co oferujemy:

- Darmowy host

- Wsparcie webmasterskie

- Wsparcie techniczne

- Miejsce na maszynie dedykowanej

Czego oczekujemy?:

- Ambitnego pomysłu

- Podstawowych umiejętności rozwinięcia pomysłu

- Chęci tworzenia

- Zaangażowania w projekt

W kwestii szczegółów prosimy o kontakt na:

[email protected]

[email protected]

Opublikowano

785141403538642291456.png

Niedługo startująca sieć serwerów "Mclobby" poszukuje:

Programisty

Oczekujemy:
- Znajomości: Java, Bukkit API, MySQL
- Pojęcia z zakresu pisania pluginów.
- Doświadczenia w branży.
- Zdania testu kompetencyjnego*
- Mikrofonu i czynnego uczestnictwa na zebraniach.
Mile widziana umiejętność korzystania z GIT'a (pracy na współdzielonym kodzie z innymi osobami)

Oferujemy:
- Dostęp do wszystkich rzeczy (FTP, bazy danych itd.) niezbędnych do sprawnego zarządzania.
- Możliwość szlifowania swoich umiejętności pod okiem doświadczonej ekipy.
- Duży udział w zyskach z serwerów.
- Odpowiednią rangę na naszych serwerach.

NIE INTERESUJĄ NAS OSOBY PRACUJĄCE "NA ZLECENIE".

Szczegóły pod:

Skype - Dawidienko2
Pw na forum.

*test kompetencyjny - kilka pytań dot. programowania zawartych w arkuszu Google oceniających predyzpocycje zainteresowanego , przystępuje się do niego tylko w wypadku, gdy zainteresowany nie chce lub nie może pokazać kodu w celu weryfikacji umiejętności.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

1387470934-U950853.png

Doświadczenie : Profesjonalne.
Kontakt GG : 48154821
Kontakt Skype : piotr.wanko1
Kontakt e-mail : [email protected]
Inny kontakt/portfolio :

http://www.mc-launcher24.pl

Dodatkowe informacje : Napisze launcher lub program, nie pisze pluginów, modów i skryptów więc proszę nie pytać! inne informacje oraz portfolio mozna znaleźć na stronie podanej powyżej. Przykładowe funkcję to :
- Automatyczna aktualizacja.
- Bezpośrednie połączenie z serwerem.
- Standardowe wersje (1.6.2,1.6.4,1.7.2)
- Niestandardowe wersje (od najstarszej(np.:1.0) aż po najnowszą(np.:1.8)!)
- Forge (dokładna wersja)
- Sprawdzanie statusu serwera
- Wersja premium
Status : Aktualne

Opublikowano

1649314166870421082287.png

» Ekipa

Jesteśmy dwuosobowym zespołem.

Szymon (18l) - Tworzenie pluginów oraz stron.

Piotr (17l) - Tworzenie pluginów, grafik, prowadzenie kampanii.

» Oferujemy

Tworzenie pluginów (minigry, gildie, autologowanie itd), stron

internetowych - również responsive web design.

Projektowanie grafik. Prowadzenie kampanii

reklamowych (kontakty z YouTuberami +20K widzów).

» Od nas

Nie pracujemy za "% z itemshopa" interesuje nas

przelew na konto bankowe. Posiadamy własny serwer gdzie

kupujący może podglądać efekty prac.

» Kontakt

PW na mpcforum.pl; mail: itsselo[at]gmail.com lub skype: selush00

7228814166870421082287.png

Opublikowano

Zostanę Programistą/Technikiem!

Nick:DonDonon 
Ranga:Technik/Programista
Doświadczenie:1,5 roku
Staż w minecraft:około 5 lat!
Kontakt:Priv
Dodatkowe informacje:Wymagana dobra maszyna minimum na 50 slotów!
Status:Aktualne!

Opublikowano

Poszukuję Programisty!

Kontakt:

KONTAKT:

Opublikowano

1387470934-U950853.png

622701417200618958003.jpg

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...