Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Szukasz programisty do tworzenia serwera lub oferujesz takową pomoc? Pisz tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1387470934-U950853.png

829361410610208958003.png

Doświadczenie: Tworzenie stron internetowych
Kontakt: skype: marek_9885 (opcjonalnie pw na forum)
Dodatkowe informacje: Stworzę stronę w językach HTML, CSS, PHP, JQUERY np. pod serwer minecraft.Po szczegóły zapraszam na pw

Status: Aktualne

W związku z tak licznymi pytaniami czy wykonam stronę za darmo -- odpowiadam: Nie, nie wykonam za darmo! 

---------------------------------------------------------------------

UWAGA UWAGA! To oferta przygotowana specjalnie dla ciebie!

W związku ze zbliżającym się okresem świątecznym - jak wiemy, zwiększa się ilość gotówki w portfelach potencjalnych kupców (graczy) usług na waszych np. serwerach - przyda się wam zatem jakaś strona i sklepik dla waszego serwera, abyście mogli się tą gotówką zaopiekować   :). Do czego zmierzam? Otóż oferuję zniżki za zakup strony nawet aż do 30%! Wielkość zniżki zależy po prostu od tego jak ze mną zagadacie (ogólna kultura. Czyli wiadomo, na pewno wiadomości typu "Siema, jesteś?" mnie nie będą motywowały do podarowania dużej zniżki)

Śpieszcie się, oferta jest limitowana   ;) Pozdrawiam.

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1387470934-U950853.png

Doświadczenie : Profesjonalne.

Kontakt GG : 48154821

Kontakt Skype : piotr.wanko1

Kontakt e-mail : [email protected]

Inny kontakt/portfolio :

http://www.mc-launcher24.pl

Dodatkowe informacje : Napisze launcher lub program, nie pisze pluginów, modów i skryptów więc proszę nie pytać! inne informacje oraz portfolio mozna znaleźć na stronie podanej powyżej. Przykładowe funkcję to :

- Automatyczna aktualizacja.

- Bezpośrednie połączenie z serwerem.

- Standardowe wersje (1.6.2,1.6.4,1.7.2)

- Niestandardowe wersje (od najstarszej(np.:1.0) aż po najnowszą(np.:1.8)!)

- Forge (dokładna wersja)

- Sprawdzanie statusu serwera

- Wersja premium

Status : Aktualne

Opublikowano

Poszukiwany Programista/Technik !

Witajcie użytkownicy forum .
Chciałbym oświadczyć , że mamy 3 wolne miejsca

tylko i wyłącznie dla tecników/programistów !

Nie zwlekaj ! Dołącz już teraz , nasza ekipa ma za zadanie

uczyć , dzielić się informacjami a priorytetem naszych działań

jest stworzenie serwera !

Kontakt

e-mail : [email protected]

Opublikowano

1. POSZUKUJE Programisty / Technika

Poszukujemy osoby która dobrze skonfiguruje nam NoCheat PLUS . Chodzi nam miedzy innymi o zniwelowanie tak duzego spamu na czacie przez NCP i zeby wiadomosci byly tresciwe np: NCP : nic gracza , FLY no i cos dalej . I zeby komunikat pojawiaj sie co 1min , ze ktos cos ma !!

Kto jest w stanie to zrobić niech pisze na PW , !!!

CENA DO USTALENIA !!!

2. POSZUKUJE Programisty / Technika

Szukamy osoby ktora potrafi postawic serwer TeamSpeak 3 i serwer Minecraft na VPS i podepnie usuge sms pod serwer .

CENA DO USTALENIA !!!

3. POSZUKUJE Programisty / Technika

Poszukujemy osoby która zrobi nam stronę na serwer PVP . Żeby można było zakupić  UnBana i Vipa na stronce !!

CENA DO USTALENIA !!!

Opublikowano
330721413230061594750.jpg

1387145710-U950853.png
Ranga: YouTube'r

Doświadczenie: trudno stwierdzić

Staż w minecraft: -

Kontakt: PW, gg 19966031

Dodatkowe informacje: Kanał o tematyce Minecraft, minimalna ilość subów: ok 1000, Więcej info na PW, gg.

Status: Aktualne

Offtop: @Michiso Pomysłowość? Kreatywność? Zajebałeś mój pomysł na reklamę. zrobiłeś coś, co nawet nie jest w 10% tak z*******e jak moja grafika i masz czelność nazywać się kimś pomysłowym i kreatywnym?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

R

e

k

l

a

m

a

1387470934-U950853.png

Wiek: 16latDoświadczenie: Tworzenie stron internetowychKontakt: skype: marek_9885 (opcjonalnie pw na forum)Dodatkowe informacje: Stworzę stronę w językach HTML, CSS, PHP, JQUERY np. pod serwer minecraft.Po szczegóły zapraszam na pw

W związku z tak licznymi pytaniami czy wykonam stronę za darmo -- odpowiadam: Nie, nie wykonam za darmo!

UWAGA UWAGA! To oferta przygotowana specjalnie dla ciebie!

W związku ze zbliżającym się okresem świątecznym - jak wiemy, zwiększa się ilość gotówki w portfelach potencjalnych kupców (graczy) usług na waszych np. serwerach - przyda się wam zatem jakaś strona i sklepik dla waszego serwera, abyście mogli się tą gotówką zaopiekować :). Do czego zmierzam? Otóż oferuję zniżki za zakup strony nawet aż do 30%! Wielkość zniżki zależy po prostu od tego jak ze mną zagadacie (ogólna kultura. Czyli wiadomo, na pewno wiadomości typu "Siema, jesteś?" mnie nie będą motywowały do podarowania dużej zniżki)

Śpieszcie się, oferta jest limitowana ;) Pozdrawiam.

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

Opublikowano

post-842807-0-24643800-1415888512_thumb.png

1387470934-U950853.png

Doświadczenie:3 letnie
Kontakt:Widoczny na obrazku

Dodatkowe informacje:Zapraszam na moje portfolio:

off topic:

Offtop: @Michiso Pomysłowość? Kreatywność? Zajebałeś mój pomysł na reklamę. zrobiłeś coś, co nawet nie jest w 10% tak z*******e jak moja grafika i masz czelność nazywać się kimś pomysłowym i kreatywnym?

Dobra przyznaje się sciągnąłem od ciebie NAPISY NA TLE a reszta nie jest wcale podobna do twojej grafiki.A jeśli wciąż widzisz jakiś problem to mi go napisz

Opublikowano

1387470934-U950853.png

Inny kontakt/portfolio :

Dodatkowe informacje : Napisze launcher lub program, nie pisze pluginów, modów i skryptów więc proszę nie pytać! inne informacje oraz portfolio mozna znaleźć na stronie podanej powyżej. Przykładowe funkcję to :

- Wersja premium

Opublikowano

1387470934-U950853.png

Dodatkowe informacje: Stworzę stronę w językach HTML, CSS, PHP, JQUERY np. pod serwer minecraft.Po szczegóły zapraszam na pw

W związku z tak licznymi pytaniami czy wykonam stronę za darmo -- odpowiadam: Nie, nie wykonam za darmo! 

W związku ze zbliżającym się okresem świątecznym - jak wiemy, zwiększa się ilość gotówki w portfelach potencjalnych kupców (graczy) usług na waszych np. serwerach - przyda się wam zatem jakaś strona i sklepik dla waszego serwera, abyście mogli się tą gotówką zaopiekować   :). Do czego zmierzam? Otóż oferuję zniżki za zakup strony nawet aż do 30%! Wielkość zniżki zależy po prostu od tego jak ze mną zagadacie (ogólna kultura. Czyli wiadomo, na pewno wiadomości typu "Siema, jesteś?" mnie nie będą motywowały do podarowania dużej zniżki)

Śpieszcie się, oferta jest limitowana   ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

1387470950-U950853.png
Doświadczenie: Wysokie
Kontakt:PW / Skype (na profilu)
Dodatkowe informacje: Technik który by mi napisał kilka minigier. Za dobre pluginy i zyski z serwera itp. będę trochę kasy dawał - normalnie za FREE

#teamBolek

Opublikowano

1387470934-U950853.png
Doświadczenie: Spolszczanie, instalowanie pluginow. Budowa.
Kontakt: Skype-IxidiXX [email protected]
Dodatkowe informacje:Tak jak napisalem powyzej :P Moge byc technikiem lub budowniczym.

baner1.png

Opublikowano

Witam, poszukuję na tą chwilę kilka osób które pomogą mi w przywróceniu dawnego projektu, który kiedyś prowadziłem. A raczej wykorzystanie jego dawnego pomysłu. Na scenie obecnie brakuje podobnych trybów rozgrywek a jest na nie wielki popyt, sam osobiście nigdy nie znalazłem czegoś podobnego. Serwer będzie opierał się o strukturę RPG wykorzystując elementy Role Play. Świat, który będziemy odgrywać zostanie umieszczony w czasach średniowiecznych w klimacie fantasty.

Jest to w tej chwili indywidualny projekt, więc proszę o wyrozumiałość. Z swojej strony jestem wstanie zapewnić testowy serwer na czas prac przenosząc go później na maszynę VPS powiększając jego sloty, profesjonalne forum wraz z domeną .pl oraz jego promocje. Oczywiście, oprócz tego swój wkład w pracę na serwerze i nad serwerem. Krótko kogo poszukuję: 

[Technik] - Osoby odpowiedzialne za pluginy. Mam już mniej więcej wypisaną listę pluginów, które należałoby poprawnie skonfigurować. 

[budowniczy] - Osoby odpowiedzialne za budowle na serwerze, do wykonania na sam początek są dwa miasta. Oprócz tego należy jakoś ukształtować teren i wykonać dodatkowe budowle o charakterze fabularnym, questowym lub przypadkowym. 

[Moderator] - Osoby odpowiedzialne za forum, które pomoże mi ogarnąć wszelkie artykuły oraz opisy systemów na forum. 

Oczywiście, każdy z danych stanowisk będzie miał prawa dołożyć swoje 3 grosze na serwerze, budując coś indywidualnego. Projekt jest na razie w fazie zarysu, wiele może się w nim zmienić.

Osoby które zostaną z nami do końca wejdą do ekipy serwera przy jego stracie, pełniąc dane stanowiska. W późniejszym okresie, po betach testach zostanie wprowadzone konto premium, które jeśli będzie generowało sporo zyski to kwota pozostała po opłaceniu serwerów zostanie dzielona na osoby w ekipie, które pracowały przy powstaniu projektu i będą po jego otwarciu.

Z swojej strony wymagam głównie: Doświadczenia przy podobnych serwerach, umiejętności w danych kierunkach, kultury, kreatywności, wczucia się w klimat oraz zaangażowania. 

Projekt wymaga czasu więc osoby, które mogą spędzić godzinkę dziennie przy projekcie po szkole, nawet niech się nie udzielają. Czytając ten tekst sam zdecyduj czy jesteś wstanie wstąpić do ekipy i wziąć za ten projekt odpowiedzialność. 

Opublikowano

[center][img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1387470950-U950853.png]
[color=#ff8c00][b]Wiek: 15[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Doświadczenie: pisanie pluginow i skryptow[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Kontakt: skype: mcside-polska i ts3: ts.mcside.pl[/b][color]
[color=#ff8c00][b]Dodatkowe informacje: wlasciciel serwerow mcside.pl[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Status: [/b][/color][color=#00ff00][b]Aktualne[/b][/color][/center]

Opublikowano

1387470934-U950853.png
Doświadczenie: Spolszczanie, tworzenie paczki pluginów , pisanie pluginów , konfigurowanie , pisanie skryptów i wiele więcej !
Kontakt: Skype: Kusiu1996
Dodatkowe informacje: CZAS wykonanej pracy : 2-6 H . Wynagrodzenie : Nie musisz płacić tylko dasz Like , w link który ci podam ! 

76561198175931070.png

Opublikowano

1387470934-U950853.png

Dodatkowe informacje: Stworzę stronę WWW pod co tylko chcesz :)

W związku ze zbliżającym się okresem świątecznym - jak wiemy, zwiększa się ilość gotówki w portfelach potencjalnych kupców (graczy) usług na waszych np. serwerach - przyda się wam zatem jakaś strona i sklepik dla waszego serwera, abyście mogli się tą gotówką zaopiekować    :). Do czego zmierzam? Otóż oferuję zniżki za zakup strony nawet aż do 30%! Wielkość zniżki zależy po prostu od tego jak ze mną zagadacie (ogólna kultura. Czyli wiadomo, na pewno wiadomości typu "Siema, jesteś?" mnie nie będą motywowały do podarowania dużej zniżki)

Śpieszcie się, oferta jest limitowana    ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

1387470934-U950853.png

Inny kontakt/portfolio :

- Wersja premium

Opublikowano

Szukam programisty Java.

Potrzebuję osoby, która potrafi napisać pluginy MiniGames, zgodnie z moim opisem.

Kontrakt na PW.

(Tapatalk i brak opcji formatowania tekstu)...

Opublikowano

[center][img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1387470950-U950853.png]
[color=#ff8c00][b]Wiek: Obojętnie [/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Doświadczenie: Obojętnie[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Kontakt: Skype: IxidiXX         Email: [email protected] [/b][color]
[color=#ff8c00][b]Dodatkowe informacje: Szukam programisty, który napisze mi pare ,,małych" pluginów.[/b][/color]
[color=#ff8c00][b]Status: [/b][/color][color=#00ff00][b]Aktualne[/b][/color][/center]

baner1.png

Opublikowano

1387470950-U950853.png
Wiek: Chociaż liczą się dla mnie umiejętności jednak 15++ byłoby dobrze.
Doświadczenie: min. 6 miesięcy. mile widziane prace potwierdzające doświadczenie.
Kontakt: GG: 3716420 lub proszę pisać na PW
Dodatkowe informacje: Szukam rzetelnych, odpowiedzialnych i doświadczonych ale też miłych, bezkonfliktowych programistów to zrobienia naprawdę dobrego serwera.
Wymagania: Pisanie pluginów, skryptów, tworzenie nowych rzeczy,materiałów,recept itp. oraz chęci do pracy, dużo wolnego czasu i cierpliwość
Oferuje: Stronę www, domenę, kanał TS3, serwer dedykowany (na testy na początek VPS), reklamowanie serwera.

Opublikowano

Wiek: Chociaż liczą się dla mnie umiejętności jednak 16+ byłoby dobrze.

Doświadczenie: min. 6 miesięcy. mile widziane prace potwierdzające doświadczenie.

Kontakt: GG: 50078278 skype : dennq22 lub proszę pisać na PW

Dodatkowe informacje: Szukam rzetelnych, odpowiedzialnych i doświadczonych ale też miłych, bezkonfliktowych programistów to zrobienia naprawdę dobrego serwera.

Wymagania: Pisanie pluginów, skryptów, tworzenie nowych rzeczy,materiałów,recept itp. oraz chęci do pracy, dużo wolnego czasu i cierpliwość

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

post-1217707-0-09921600-1416409783.png

Poszukuje programisty!

Oferuje:

-Dobrą maszyne (na prace troche słabaszą)

- Ekipe 14+

- Dostępność 24 na dobe

- Zapłate gdy serwer wystartuje

I wiele więcej!

Oczekuje:

- Ogarniania pluginow MINI-GAMES

- W miare duzo czasu wolnego

- Wiek 14+

+ Pisanie pluginow

+ Pisanie skryptow

KONTAKT:

PW FORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...