Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zchinolenie Sdlongju :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proszę o podanie na pw, lub w temacie pliku uruchamiającego gre, którego bd mógł wkleić

do chińskiego metina :) Pobierałem z oficjalnej strony kilkanaście tych plików, wszystkie były dot. serwera 2.

A ja aktualnie gram na serw.1 :) I tu powstaje problem, nigdzie nie moge znaleźć tego kilkunastomegowego pliczku.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

eeeh- wiem. Są tam 2 pliki.

Tylko w tym tkwi problem, że 1 się odpala (s2)

A drugi właśnie nie chce.

"System windows nie może uzyskać dostępu(...)"

Wiesz może co z tym zrobić?

Wędruje już 5.

Opublikowano

a mozecie te z chinszczenie na jakis inny serwer wrzucic

POMOGŁEM? DAJ 5*

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisujac Mr na poczatku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

Opublikowano

jak masz lunchera do sdlongju s2, to wstaw na jakąś stronke, bo z tej

To jest ukryta treść, proszę

juz mie nie pobiera, tzn error wyskakuje.

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Opublikowano

A więc tak wchodzisz na h tt p://sdlo ngju.cn pojawią ci się dwa prostokąty po środku wybierz ten z lewej , na górze dajesz downloading i pierwszy plik na górze 10 mb ściągasz i wklejasz , np zpmt2 do chińskiego pliku przez który odpalasz zuia zastępujesz plikami które ściągnąłeś .

ichigoc.jpg

BLEACH

http://grawbank.tk/976/jakub Podaruj dzieciom słońce !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...