Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Z tego co wiem bardzo dużo osób poszukuje ELFA POD TIBIE 8.6 + DOŁĄCZAM SKRYPTY Z HEXANY , AMBERY I PARU INNYCH OTSIKÓW :)

- Mam wam do zaprezentowania mojego elfika , w 100 % czysty- Jedynie co moze posiadac to małe wirusy , nie mające większego znaczenia. Przepraszam ŹLE SIĘ WYSŁOWIŁEM. Nie wirusy lecz kod w jakim crack został pisany . Antywirusy bedą trąbić jak to z każdym crackiem...

NAJLEPIEJ JEST WYŁĄCZYĆ NASZEGO ANTYWIRUSA >>ŚCIĄGNAĆ >> ROZPAKOWAĆ >> ODPALIĆ TIBIE>> WŁĄCZYĆ LOADER.

ELF JUZ JEST JUŻ SAM W SOBIE SCRACKOWANY, WIĘC NIC NAM NIE POZOSTAJE JAK ODPALIĆ LOADER I DO DZIEŁA !

SŁUŻĘ POMOCĄ

1,2,9,9,5,8,7,2 G-G ^_^

LINK :

xxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Nie wiem po co udostępniasz swoją wersje jeśli na forum ona się już znajduję.

Do tego nie dołączyłeś skan'a więc żaden z użytkowników owego forum nie jest pewny ile w tym znajduję się wirusów.

Jeśli wiele osób poszukuje Elfa to wystarczy choćby wpisać frazę "Elfbot 8.6 download", znajduję się już tego wystarczająco wiele i uważam iż nie potrzebnie zakładałeś własny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...