Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę zalogować sie na mapę

Hi_!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z zalogowaniem sie na mapkę staje na 79% i nic i na górze jest napisane że na pokładzie jest zbyt duzo rzeczy żeby twój statek sie poruszał

Opublikowano

wyrzuc zbugowane armatki

na forum sf jest info ze jak ktos ma za duzo armatek musi wejsc do składnicy przerzucic te zbedne na statek i zalogowac sie od nowa

proste

Opublikowano

Ahoj Piraci,

Wdrożyliśmy system, który zapobiegnie logowania na mapę morza graczy, jeśli posiadają oni więcej armat na pokładzie statku, niż mo mieć.

Jeśli macie więcej armat na statku niż możecie posiadać, otrzymacie informację na mapie morza o tym, iż posiadacie nadmierną ilość armat na pokładzie statku. Musicie wtedy udać się do składnicy, aby przenieść armaty do składnicy, wtedy będziecie mogli się zalogować ponownie na mapę morza.

Pozdrawiamy,

Wasza ekipa Seafight

Opublikowano

heh mam za to nowego buga dzieki ktoremu mozna wrzucic znacznie wiecej armat i da sie plywac

obecnie mam 180

podaj

Opublikowano

dokładnie ja bez kaszteli talentow itp latam na salwie 7-7.7 k z prochem :) na pergi po 12 k :P świetny bp :) za 1 buga 2 nowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...