Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie dropią Riby

Rycuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dropną mi rib średnie 7% dobry jest czy do dupy ?

Słaby, ale możesz spróbować wbić go na +9 i wtedy bawić się w mieszanie wbijając 20 poziom i otwierając szkrzynie ucznia.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

od założenia tego tematu dropneły mi 3 riby jeden śr. 2 % um. 4% kowal go spalił na +2 .... 2 śr. 1% um.5% trzeci śr.15% i um.-5% ulepszać je ? czy po prostu sprzedać ?

2wlvub9.jpg
Opublikowano

od założenia tego tematu dropneły mi 3 riby jeden śr. 2 % um. 4% kowal go spalił na +2 .... 2 śr. 1% um.5% trzeci śr.15% i um.-5% ulepszać je ? czy po prostu sprzedać ?

Teraz za nie za dużo nie dostaniesz, ulepszaj i sprzedawaj.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

typeczek mi pokazał RIBa który miał średnie 39% i um chyba 15 % na +9 i 2 kamienie ale nie pamiętam jakie i chciał za niego 200 kk czy uzbieram nie wiem ...

2wlvub9.jpg
Opublikowano

No nie wyczmie, gorszego spaliło mi na +1 ... a lepszego do +7 ulepszyłem i już się boję .

Nie pisz posta pod postem.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No nie wyczmie, gorszego spaliło mi na +1 ... a lepszego do +7 ulepszyłem i już się boję .

Wbij 30 lvl (jak już zużyłeś bodzie z tego chara to zrób sobie noobka) i bodziami go kuj skoro się boisz ^^

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Polecam Ci robić postacie woj body i wbijać im lvl do 30, z księgi ucznia dostajesz 5 bodzi... Jak zrobisz RIBA do +6/7 możesz ulepszać bodziami. Albo udaj się do kowala gildyjnego zawsze to 10% więcej na ulepszenie.

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...