Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nowe konto

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, założyłem nowe konto i kupiłem licencje na Kbota i teraz pytanie jak to konto bocić? Od razu nie bardzo puszcze na allieny bo nie na wyposażenia... Jak to zrobić?;p

10sfaxw.png

Opublikowano

3 dni 24/7 na x1 masz 100k uri na wypo

licytujesz leonka kupujesz z 5 lf3 i z 2 oslonki i na x4 bez sibow

, mam pytanko tez gram od poczatku na swieta kuuje bota , jaki serwer??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

3 dni 24/7 na x1 masz 100k uri na wypo

licytujesz leonka kupujesz z 5 lf3 i z 2 oslonki i na x4 bez sibow

, mam pytanko tez gram od poczatku na swieta kuuje bota , jaki serwer??

3 dni 24/7 ?? o.O Zaprzeczenie samo w sobie... zależy jakimi językami władasz....

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ja bym zbierał boxy na x1 dopóki nie uzbierasz przynajmniej na leonka i kup lf2 na x3 boxy i alienki oprócz dev

i tam wyboć parę lf3 kup iryski i takie tam..

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja bym zbierał boxy na x1 dopóki nie uzbierasz przynajmniej na leonka i kup lf2 na x3 boxy i alienki oprócz dev

i tam wyboć parę lf3 kup iryski i takie tam..

poleciał raport, za brak znajomości gry i złemu doradzeniu.

LF2 sie nie kupuje, bo po pierwsze drogie, a po drugie HUJOWE a i tak trzeba LF4 lub LF3 mieć, więc ?

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

poleciał raport, za brak znajomości gry i złemu doradzeniu.

LF2 sie nie kupuje, bo po pierwsze drogie, a po drugie HUJOWE a i tak trzeba LF4 lub LF3 mieć, więc ?

Więc się nie znasz, lf2 na początek są dobre.

A za to, że ktoś nie zna dobrze gry, nie może polecieć raport, a złe doradzenie też nie jest.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Moim zdanie na chyba prawie każdym serwie lf-2 kosztuje max 1milion bo więcej to nie jest warte więc lepiej te 5k uri w klucze bo możesz zawsze coś trafić ciekawego albo dozbierać drugie 5000 uri i kupić lf-3 i potem bo2 i tak na zmiane do starej full elity i między czasie zety żeby havok,cdd,pd,poważanie,klucze . Jeśli to ci pomogło daj + to nie boli ;) A mi pomoże zbieram do 100 like ;) .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

To może na początek latać na boxy?

Uzbieram z 10lf3 i w tedy bym pobił allieny i zbieranie skrzynek, dobre rozwiązanie? :D

10sfaxw.png

Opublikowano

To może na początek latać na boxy?

Uzbieram z 10lf3 i w tedy bym pobił allieny i zbieranie skrzynek, dobre rozwiązanie? :D

Wystarczy ci 6 lf-3 auto do rakiet + turbo lenov i pro lenov z rakiet . Seprom lub złotko i bijesz po 4-5 k z rakiet za kredki .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Boć na x-1 na boxach aż wybocisz leonka, kilka irków, kilka bo2 w drony i 6 lf3 na statek.

Potem wyrusz na x-2 na alienki a jak się bardziej dorobisz to x-3 / x-4 alienki.

1355505639-U800824.png

Opublikowano

A za to, że ktoś nie zna dobrze gry, nie może polecieć raport, a złe doradzenie też nie jest.

Lf2 dobre? To ma być żart? Chyba, że z handlu wygrywane za <100k kredek.

Boć do leonka 4 irki i full wypo do niego, później daj na alienki:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

no to jesteś kurwa idiotą. LF2 koszt 5.000 uri, za 10.000 mam już 2x lepszy laser który i tak musze kurwa kupić ...

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...