Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy to możliwe?

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam w clanie kolesia, i na każdym 1 vs 1 lub cw wie gdzie kto jest... Sensora nie ma. Czy ma jakiegoś hacka?(nie spami tą reklama na chacie)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

jak wie musi miec jakies chamsy etc...

Hack ze spamem na chacie to nie jedyny hack w ca ;d

Albo ci sie wydaje ze wie :P

Pytanie z serii czy hackuje uzywajac hackow

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Jak mam go zobaczyć jak boci? Skoro może mieć vipa. Jedyne co na jego bana mam to gliche, i 100% prefire. Dzis grałem z kolegą na niego 1vs1 i zawsze campił na 1 miejsce gdzie akurat byłem ja...

Opublikowano

Odpal nową mapę i scamp gdzieś (jest sporo fajnych miejsc), nie powinien on jej zbyt dobrze znać więc szukać może dobre 15min..dobre na sprawdzenie czy ma te chamsy czy nie xD

Opublikowano

Za prefire i glitch banują więc wystarczy zraportować i konto zbanowane. Albo ma VIP'a, albo szczęście bo normalnych chamsów w rez jeszcze nie ma :> Może poproś go o nakręceniu filmiku gdy gracie 1v1? Albo chociaż ss.

Opublikowano

Odpal nową mapę i scamp gdzieś (jest sporo fajnych miejsc), nie powinien on jej zbyt dobrze znać więc szukać może dobre 15min..dobre na sprawdzenie czy ma te chamsy czy nie xD

I chyba tak zrobię i się wtedy okaże

Opublikowano

Może gra ,, na słuch '' ?

@down kur*a może gra ,, na słuch '' to że ty na hackach popier*alasz to nie znaczy że wszyscy to hackerzy ..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Zapewne ma coś lub poprostu ci się wydaję . Miałem znajomego co zawsze koksił a raz wpadł bo zapomniał ze go obserwujemy na CW i przez sciane zaczął ciskać ;P

kkkkkkkkkkkkkknazwy1kop.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale zawsze, za kazdym killem wie gdzie jestes ? Bo na mapie junk flea gdy zaczynam runde OMA to tez czesto wiem gdzie sie pojawi a chams'ow nie mam :D. Mozliew tez ze gra na sluch. Ale jesli wie pod koniec rundy gdzie sie znajdujesz to ma cheaty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...