Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silne na P,Berek na P

anakin604

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz silne na P, to masz więcej defa i wolniej się poruszasz. Oczywiście im więcej defa, tym większa przeszywka :)

Z berkiem jest podobnie. Na P masz szybszy atak i ruch, ale większe zadawane obrażenia.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Hej , chciałbym się dowiedzieć jaka jest różnica pomiędzy Silnym na P a G1 . Tak samo z berserkiem .

Silne na P ma więcej deffa, jest przydatne na niższych lv -75 , ale po 75 jest lepsze g1 dlatego iż mniejsze szycie w grocie, oraz w pvp lepsze.

Berek g1, bo otrzymujesz mniejsze obrażenia.

Berek P, szybciej machasz mieczem, i szybciej jeździsz.

Opublikowano

Jeśli masz mentalem silne P, to można zbrojke na mały lvl, 2k hp, strzały, % do pz itp. i jechać z silnym :) bardziej opłacalne niż jechać np. w czystej stalce +9 3x kd+4 i bez silnego.

Opublikowano

zgadzam sie z up co do berka to niewiem

co do tych przeszywek to i tak sie opłaca wbijac szycie rosnie ale o 100 bo 100 wiecej defa masz a hity zwykłe spadajo o 200 i nie walo cały czas szyciem przy 30% bloku trudno jest odczuc te szycie ps.przy dobrym buffie i wmiare dobrym eq jest prawie nieodczuwalne

i ktos pisał ze niekiedy expio bez silnego (chyba na privach) bo po co maja bic 500-600 (ziny) szycie700-800 jak z silnym bijo mi po 100-200 szycie 900-1000(zadko) bo prawie cały czas mam full hp

Opublikowano

Jak berek na P to więcej walą tobie niż na G [Mała róźnica, jakiś 10%]

Silne na P to że tobie większe przyszywki walą, mniej tobie walą z skillów, mieczy [Durnota aby nie robić na P]

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Silne daje po prostu dużo defa a im więcej defa tym moby częściej biją Cię szyciem

PS jak słyszałem od doświadczonych graczy silne się robi max na G6

zgadzam sie z up co do berka to niewiem

co do tych przeszywek to i tak sie opłaca wbijac szycie rosnie ale o 100 bo 100 wiecej defa masz a hity zwykłe spadajo o 200 i nie walo cały czas szyciem przy 30% bloku trudno jest odczuc te szycie ps.przy dobrym buffie i wmiare dobrym eq jest prawie nieodczuwalne

i ktos pisał ze niekiedy expio bez silnego (chyba na privach) bo po co maja bic 500-600 (ziny) szycie700-800 jak z silnym bijo mi po 100-200 szycie 900-1000(zadko) bo prawie cały czas mam full hp

trochę się z tym nie zgadzam bo szycie to hit w którym masz 0 defa więc czy tobie szycie wejdzie jak masz 100 defa czy nawet jak masz 1000 to hit będzie ten sam

1363095337-U286162.png
Opublikowano

nie prawda ze im wiecej defa tym czesciej bijo cie szyciem skąd to wywnioskowałes pewnie nawet w grocie niebyłes a priv to nie Pl i chyba sie specjalistów od bodego pytałes ze max silne do g6 sie wbija to czemu 85+ maja je na P??? jak tak przeszkadza

co do szycia to jak wytłumaczysz ze bez silnego max hit(szycie to 700-800) a z silnym 900-1000? Mam mentala i to sprawdziłem

Opublikowano

nie prawda ze im wiecej defa tym czesciej bijo cie szyciem z kąd to wywnioskowałes pewnie nawet w grocie niebyłes a priv to nie Pl i chyba sie specjalistów od bodego pytałes ze max silne do g6 sie wbija to czemu 85+ maja je na P??? jak tak przeszkadza

co do szycia to jak wytłumaczysz ze bez silnego max hit(szycie to 700-800) a z silnym 900-1000? Mam mentala i to sprawdziłem

po ortografii stwierdzam że sam nie wiele więcej masz doświadczenia i to że robienie silnego zwiększa szycie to nie są moje słowa tylko ogarniętych graczy którzy mają już wiedzę o tej grze i znają się lepiej tak więc proszę Cie nie komentuj :*

A też sporo osób expi mentalami na poli tak więc im to też bez różnicy na jakim poziomie silne :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

eh szkoda mi na ciebie czasu co do ortografi jestem dyslektykem wiec wiesz lecz i tak prawie błędów nie robie i jak ktos robi błędy to powinien duzo na forach pisac co do załozyciela tematu to najlepiej napisz post na oficjalnym forum metina tam ci najlepiej odpowiedzo bo priv i PL to dwie rózne bajki

Opublikowano

Berserk zwiększa szycie? hahaha od kiedy kur*a? xD Specjaliści się odezwali.. Nie słuchaj ich chłop, tylko def może Ci zwiększyć szycie. Co do berka. Są dwie szkoły. Berek na p lub berek na g1. Osobiście nie odczuwam różnicy przy błogo +40% jakiego mam tam berka, ale postaw sobie pytanie czy warto na to wydawać kase? z berkiem na g1 i tak wystarczająco szybko machasz mieczem więc po co to dalej wbijać..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

G1 - Mniejsza % na szycie przeciwnika.

P - Wieksza % xx.

Berek G1 // Mniej ci wala

Berek P// Wiecej ci wala + szycie. Padłem :D ,,ci walą" :DD

Co do tematu.

Jeżeli skille posiadasz te na poziomie Perfect to posiadasz więcej deffa (Silne Ciało) a co za tym idzie przeciwnikom zwiększasz szansę na szycie lub w grocie.

A co do Berserka to zwiększa on szybkość Twoich hitów lecz zadają Ci większe obrażenia przeciwnicy i to jest widoczne.

Opublikowano

Proponowałbym od razu zostawiać i silne i berka na g10, jeżeli ktoś gra bodo-mentalem haha ;p Taki dżołker.

Jak ma się na P to straszne szycie wchodzi, nic z tego, że bijesz szybciej czy masz więcej deffa.

Opublikowano

Bezwzględnie gdzie grasz nie wbija się silnego na P no chyba że dla lansu bo moby w lesie i w grocie cie zjadą , a berek na P zwiększa otrzywymany dmg, moim zdaniem można go robić na P , ale wtedy do expa to tylko zielone poty.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Silne czym wyzszy poziom skilla wiecej przyszywki

Berek podobnie tylko czy wiekszy poziom skilla wieksze dmg moby cie robio ale szybicej je rozwalisz ale takze mozesz szybciej dednac, polecam ci wbic berka na G1 i kupic zielone potki z is i bendzie to samo co berek na P tyle ze mniejsze dmg od mobow otrzymasz ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...