Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbugowane duplikaty

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich! Mam pewien problem mianowicie taki że gdy zrobie sobie jakiś helikopter/samochód (wszystko z udziałem weld i kół) i gdy go sobie zduplikuje np advanced dulicatorem czy zwykłym duplicatorem nawet na steam to zawsze po spawnięciu takiego pojazdu występują w nim błędy takie jak : Koła nie obracają się i pojazd się na nich nie trzyma tylko opada na ziemie, Koła gdy chce rozjechać po jakimś propie zatrzymują się i kolidują ze wszystkim z czym mogą powodując zniszczenie pojazdu, weld nie trzyma stabilnie i część potraktowana owym narzędziem nie jest stabilna tylko lata we wszystkie strony. Co z tym zrobić? Kiedys tak nie było.

PS mam oryginalnego gmoda ze steam

Opublikowano

Hym hym pomyślmy... Są dwie opcje - albo coś zle robisz, albo coś się zepsuło. Najpierw się upewnij czy na 100% dobrze robisz.

Opublikowano

Hym hym pomyślmy... Są dwie opcje - albo coś źle robisz, albo coś się zepsuło. Najpierw się upewnij czy na 100% dobrze robisz.

Wszystko robię dobrze nie wiem od czego to jest może to wina addonów? Nie wiem mam ich w chaliere od gmoda 11 ale nie sądzę żeby to była ich wina

Opublikowano

usune wszystkie addony

a moge wiedziec czy jest jakaś wersja easy welda i takiej ,,siatki na modelach'' do precyzyjnego łączenia? na niektórych serwerach one są ale ja chciałbym mieć je na singlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...