Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2BOB 1.7.4.1 NIEDZIAŁA !

CzeskiTrun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj wyszła nowa wersja bota po aktualizacji HS .

Niestety moim problemem jest błąd wyskakujący przy instalacji :

,,Warning you do not have the nevest version the bot " a dopiero co kumpel wysłał mi nową wersje (nie wiem czemu ale strona mi nie działa)

PROSZE O POMOC ;>

Opublikowano

Prosze o pomoc mi to pierwsze okno nawet sie nie uruchomiło ; / przy podawaniu ścieżki do metin2.bin wyskakuje mi błąd napierw jakies cyfry a potem ze mam stara wersje bota i przekierowuje na strone . Problem w tym że mam zablokowaną strone ... Nową wersje (1.7.4.1) mam od kumpla który wysłał mi przez gg czy to możliwe że to jest przyczyną ?! <_< <_< <_< <_< <_<

Opublikowano

LOG może wyskakiwać od błędnie rozpakowanego clienta (niekompletnie) spróbuj go jeszcze raz rozpakować, przeinstalować ewentualnie pobierz jeszcze raz ;-)

Opublikowano

LOG może wyskakiwać od błędnie rozpakowanego clienta (niekompletnie) spróbuj go jeszcze raz rozpakować, przeinstalować ewentualnie pobierz jeszcze raz ;-)

Nic nie pomoże, próbowałem ;-)

Patrzcie.

News: Da HackShield nun täglich ein Update herausbringt um M2Bob zu sperren, werde wir dem gegenwirken. Wir werden M2Bob heute ein neues Feature verpassen, das er immer undetected bleibt.

Dlatego nie dziala m2bob.

Opublikowano

Może byście w końcu postanowili przeczytać informacje znajdujące się na stronie na którą was przekierowywuje ; > ?

Opublikowano

jest już działająca wersja 1.7.5

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...