Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań na temat gry

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. Dlaczego jeździ się wciąż te same rundy ?

Więcej nie pamiętam potem zaktualizuję ale proszę odpowiedzieć na to :D

Ps mam GTO 65' 11 lv chyba

Opublikowano

Chodzi o imprezy wyścigowe? Dodali tzw rotacje imprez która zmienia się co dzień.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeździsz te same rundy ponieważ twórcy gry nie stworzyli tak strasznej ilości tras by można było je zmieniać w nieskończoność. To jest gra Multiplayer więc fabuły tutaj nie znajdziesz (raczej).

Opublikowano

Je można jedynie kupić za realną kasę na stronie gry klikając kup speed boosty.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No chyba nie bo mój brat dostał na początku chyba 200 a ja nie dostałem nic

Który lv muszę wbić żeby GTO '65 było kozak i żeby się dobrze śmigało ?

Jeszcze jedna istotna rzecz czy są cheaty hacki czy inne gówna do gry które ułatwiają grę jak poznać czy ktoś ma jakieś wspomagacze i czy administratorzy gry robią coś z tym

Opublikowano

czyli co drugi ma kody....

Jeszcze jedno gdzie dropić części ? np silnik jaki jest najlepszy jaki najgorszy ? Gdzie zdobyć.

i jakie wyścigi jeździć najczęściej jakie się najbardziej opłaca i wkońcu jak zrobić żeby ścigać się z mniej więcej autami na moim poziomie np. mam gto'65 predkosc max 465 przyspieszenie 422 i prowadzenie 194 ale z tym nie ma problemu bo jeździć potrafie.

Co zmienia się wraz z Lv np przed sek wbiłem 13 nic się nie odblokowało nic mi nie dało ocb ?

Opublikowano

czyli co drugi ma kody....

Jeszcze jedno gdzie dropić części ? np silnik jaki jest najlepszy jaki najgorszy ? Gdzie zdobyć.

i jakie wyścigi jeździć najczęściej jakie się najbardziej opłaca i wkońcu jak zrobić żeby ścigać się z mniej więcej autami na moim poziomie np. mam gto'65 predkosc max 465 przyspieszenie 422 i prowadzenie 194 ale z tym nie ma problemu bo jeździć potrafie.

Co zmienia się wraz z Lv np przed sek wbiłem 13 nic się nie odblokowało nic mi nie dało ocb ?

Wszystkie twoje pytania są omówione: http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/

Nie kody, a hacki. Im większe statystyki (teoretycznie lepszy). Zdobywa się przez poszukiwanie skarbów lub wyścigi. Każdy wyścig się tak samo opłaca, zawsze nagrody są na tym samym poziomie, są jedynie wyścigi, które łatwiej ukończyć wygrywając. Zawsze dobiera przeciwników ze zbliżonymi statystykami do twoich, ewentualnie możesz jeździć w zawodach klasowych.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...