Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputery

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, wbiłem z nudów do działu komputery i myślałem że mnie krew zaleje, fakt może nie jestem znawcą w tym dziale ale płakać mi się chcę jak to widzę.

1. Czemu jest tam kidmod który może edytować posty, dawać warny etc.

2. Czemu kidmodzi nie przeszli 2 miesięcznego okresu próbnego

3.Czemu "kidmod" informuje o nadaniu warna

Przykład

http://www.mpcforum.pl/topic/790071-kupno-allegro-1400-1500-zl-intel-a-amd/#entry5788789

Ogólnie sam uważałem że przyda się tam mod, Ci dwaj ogarniają komputery fakt, ale to jest chyba trochę dziwne zachowanie.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Bo to specyficzna ranga. Flap ma kidmoda WOT'a, a jeszcze jeden osobnik ma rangę "Kidmod". Pewnie jest to po to, zeby zapanował porządek w dziale. GMi nie wszysko sami ogarną.

Opublikowano

Czytasz w moich myślach. Proszę ogarnąć moderatorai kid moda tego działu. Dają 5% za brak wzoru, 5% za to że ktoś poleca złego kompa albo 5% za link do allegro, no leże po prostu... To jest obóz jakiś a nie dział... Otwórzcie normalną rekrutację...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oni po prostu chcą utrzymać porządek w dziale. Według mnie trzeba ich po prostu naprowadzić na dobrą drogę, bo działają pod szyldem własnych zasad co jest trochę bez sensu.

Opublikowano

Ale ja rozumiem napisali regulamin że nie można pisać o kupowaniu komputerów z allegro, fakt kompy z allegro nie są dobre, ale cóż ktoś chcę to niech kupuję. Moderatorzy nie są ogarnięci + co to jest że kidmod może mieć dwa działy zawsze było że dopiero po awansie na moda.. Po raz kolejny równość i równiejszość się kłania. Rekrutacji nawet nie było co to ma być bo ja widzę samowolke i tyle.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

była rekrutacja, tylko trochę inna...

Pisali na pv do Antixa i on w gronie globali wybierał najlepszego kandydata

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

W tym dziale zostali wyłonieni dwaj opiekuni z prawami moda którzy znają sie na sprzęcie i oprogramowaniu nie mają oni dodatkowych działów tylko same prawa moderatora, po za tym wcześniej były sugestie ze dział byl zaniedbany, ze sa debilne odpowiedzi a kiedy sie znalazło tych którzy sie znają to znow sa skargi, ehh w tych czasach nikomu nie dogodzisz

Kaś juz za brak wzoru nie ma %

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ja sam byłem z tym żeby byli tam modzi, no ale troszkę dyscypliny, okres próbny + kid nie może być i tu i tam naraz jak to robi Flap, coś tu nie gra, niech będzie tak jak w każdym dziale niech będą mieli kida z 2 miesięcznym okresem próbnym.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

W tym dziale zostali wyłonieni dwaj opiekuni z prawami moda którzy znają sie na sprzęcie i oprogramowaniu nie mają oni dodatkowych działów tylko same prawa moderatora, po za tym wcześniej były sugestie ze dział byl zaniedbany, ze sa debilne odpowiedzi a kiedy sie znalazło tych którzy sie znają to znow sa skargi, ehh w tych czasach nikomu nie dogodzisz

Kaś juz za brak wzoru nie ma %

Znają się na komputerach, ale nie na moderowaniu, sry.

btw. tyle dobrze że nie ma % już.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Cały czas sie staram z nimi wspolpracowac wiec niedługo dojdziemy do ładu, jak widzicie jakies błędy w ich moderowaniu to piszcie ja sie siedzie 24/7 i niektóre rzeczy mogę przeoczyć

1388363882-U262029.png
Opublikowano

RMCF czym się zajmiesz?

Ja tu chcę poprosić o to by dostali normalne rangi przeszli normalny okres prób jak każdy normalny kid, a Flap jako że jest kidem innego działu według normalnych zasad nie może mieć innego działu więc niech go dostatnie po zostaniu modem

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

To, że możesz otwierać własne tematy to jedno. Ale skoro Go zamknąłem to tak ma być. Jak Ci się coś nie podoba to żegnam. Cały czas piszesz jakieś głupoty, a to że temu zmienili nick, a temu tamto. Ten dostał kida ten nie. Dostali tak bo tak administracja uznała za stosowne. A jeśli zżera Cię zazdrość, to schowaj ją sobie w buty. Skoro powiedziałem że się tym zajmę to się zajmę. A Twoje wywody i płacze są mi do niczego nie potrzebne.

Skoro Ci się nie podoba to nikt Cię tutaj nie trzyma.

Zamykam. Nie mam zamiaru się dziś tutaj jeszcze raz produkować. Nie radzę Ci tego otwierać jeszcze raz.

Nie muszę spełnić Twojej prośby.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...