Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Seacrusher

Krims

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i proszę o pomoc.

Mój bot non-stop wyświetla komunikaty

Bot Stopped

Bot Started

Przez to bot nie daje rady nic zrobic. Co by nie chciał zaatakować po chwili wskakują te dwa komunikaty, przerywa akcje i rozpoczyna nowa...

Wie ktoś czym to jest spowodowane i jak to naprawić? Próbowałem już chyba wszystkiego...

Dodam także że próbowalem też na innych kontach i działa prawidłowo. Próbowałem też z prędkością i pozbyłem się wszystkiego prawie aby maksymalnie zwiększyć ale nic ;/

Opublikowano

Problem dotyczy ewidentnie jednego konta. Bot pływa płynnie i robi wszystko jak należy, ale co chwile się wylącza i włącza (Bot Stopped - Bot Started) co skutkuje przerwaniem danej akcji i rozpoczecie nowej (średnio co 5 sek). Nie jest to problem z internetem, siecia, wersja bota, ani nic z tych rzeczy, bo na tych samych ustawieniach przelogowalem bota na inne konto i wszystko działało prawidłowo.

Opublikowano

kicek, a masz może jakieś "znaki specjalne" w nicku? Wątpie że to BP blokuje, najwidoczniej jakiś błąd wyskakuje na niektórych kontach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...