Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

suby na yt

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie zna ktoś jakąś stronkę dzięki której można nabić sobie subów, tak te strony działają na prostej zasadzie jak np. www.zadane.pl, rozwiążesz komuś zadanie to dostaniesz punkty, a potem sam możesz poprosić o rozwiązanie pracy domowej i wycenić ją na ileś punktów im więcej tym szybciej rozwiążą ci zadanie. Tak samo strony te co dają suby działają na tej samej zasadzie, na początku masz zero punktów na jakieś stronie i przez dawanie innym subów dostajesz punkty, a potem sam wystawiasz by inni ci dawali suby za punkty. Tak wiem takie suby to nie suby..., po pierwsze jak ktoś daje te suby ze swojego konta, mogą się mu potem twoje filmy nie spodobać i będzie dawać łąpki w dół, lub po prostu ktoś da suba z chwilowego konta z którego nie korzysta i tylko tyle, że będziesz miał dużo subów(liczbe)

1. Dobra nie ważne po co mi to, moje pytanie jest takie: znacie stronki dzięki którym można zdobyć suby, proszę o podanie za pomoc lajki?

2. Znacie może stronki które działają w podobny sposób i można nabić łapki w górę pod filmem nigdy o takim czyms nie słyszałem, a może jednak jest?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

a i za pomniałem dodać dobrze żeby strona była po polsku :D znałem kiedyś taką, ale zapomniałem, ale łap lajka

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

likemore.pl

tylko że tam klikasz like na różnych fanpage, za każdy like dostajesz 1 pkt , potem możesz stworzyć zadanie np. za suba na yt ty dajesz 1 pkt itp itd

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...