Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kumplem.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam taki problem z kumplem.

Otóż ciągle mi jedzie i się śmieję z mojego owłosienia, otóż to prawda że . Chodzi tutaj o ciało i o brodę... gdybym chciał być gładki na brodzie to musiałbym co dwa dni się golić, a jeśli chodzi o klatę,brzuch,plecy to co ja poradzę że mam już tam busz w wieku 16 lat ? Nie wiem jak mu pocisnąć, tak żeby głupio mu się zrobiło bo mnie to już wkurwia jak ciągle o maszynce gada i się śmieje .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ha co za debil, nie cisnij mu ,po prostu nie reaguj i caly czas odnos sie do niego z wyzszoscia, jakbys mowil do 10latka. Sam pewnie nawet mutacji nie ma i mu lyso. Jeszcze w zyciu nie widzialem gosci wysmiewajacych sie z owlosienia, predzej z jego braku albo wrecz zazdroszczacych. Co za typ to musi byc..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No właśnie to niezły palant ;x Mi to osobiście nie przeszkadza że mam już busz na klacie,brzuchu i plecach tak już zostało .

Dodam iż ten gość jest o rok starszy ode mnie.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja osobiście nigdy się nie spotkałem aby ktoś nabijał się z owłosienia. No chyba, że dla beki no ale to wszyscy się śmiali nawet ten co miał takie. Mi osobiście takie coś nie przeszkadza, najwyraźniej jest idiotą i Ci zazdrości. Ignoruj go na debila nic nie poradzi

Opublikowano

No gość z miasta i najlepsze jest to że w klasie jest 7 osób z miasta a reszta z Wsi i tylko ci z miasta się śmieją -_- ale mnie to wkurwia na maksa... olewam to i nic nie mówię ale w duchu już nie mogę tego wytrzymać.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Cześć.

Mam taki problem z kumplem.

Jaki kumpel? Przecież to ciota jest a nie kumpel. Powiedz mu, żeby się odjebał a jak nie to olej go i nie zadawaj się z nim. Nie szukaj na siłę rozwiązania skoro jest takim debilem.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

To się doprowadź do kultury.

Jak się za kilka lat będziesz musiał codziennie golić to się bedziesz golił co 2 tyg. "bo Ci się nie chce"? Człowieku, przecież to ledwo 10 minut zajmuje niezależnie od tego, ile tego jest.

Ewentualnie, przypierdol mu prewencyjnie.

Trolling is a art.

Opublikowano

Ogólnie nie mam dla kogo się golić :P w klasie sami chłopacy , więc ... a golę się zawsze w sobotę :) ale w wtorek przeważnie wyglądam jak jak w sobotę przed goleniem.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

O, to wspolczucie. Ja w klasie mam 16 dziewczyn na 5 chlopakow B-)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ignoruj typka . Mu wstyd , że nie ma ; ) . W żadnym wypadku go nie bij , bo może być jeszcze gorzej . Możesz mu jakoś inteligentnie wygarnąć ; )

Opublikowano

Ha co za debil, nie cisnij mu ,po prostu nie reaguj i caly czas odnos sie do niego z wyzszoscia, jakbys mowil do 10latka. Sam pewnie nawet mutacji nie ma i mu lyso. Jeszcze w zyciu nie widzialem gosci wysmiewajacych sie z owlosienia, predzej z jego braku albo wrecz zazdroszczacych. Co za typ to musi byc..

'i mu łyso' HEHE, co za ukryta ironia to był świetny troll na prawde, autor mówi o owłosieniu, a ty że mu łyso na prawdę świetne good job, takie trolle to można oglądać.

Opublikowano

Takie osoby jak on robią to specjalnie dlatego że ty reagujesz na to i się denerwujesz , jednak musisz sobie poradzić z tym , czyli nie reaguj i sam przestanie ;) to że masz owłosienie to nic złego , to podkreśla tylko twoją męskość hehh ;p laski lecą na takich

a może Cie denerwuje bo Ci zazdrości ? ;pp

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Olewaj go albo znajdz jego słabą stronę i dowal mu przy jego kumplach xD

Opublikowano

Najlepiej go olać znudź go to bo jemu tylko chodzi o to żeby cie tym wkur**** jak go będziesz olewać to go to znudzi bo będzie widzieć że masz to w dupie i już cię to nie denerwuję

Opublikowano

Powiem tak jak twój kolega śmieje z zarostu i owłosienia to jest tzw . : ogolona cipeczka , bądź pedałek bez zarostu .

Olej albo sam go wyzywaj od tego co ci u góry podałem .

W końcu jesteś mężczyzną a nie kobietą :O

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...