Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeCraft [1.4.5][NONPREMIUM][FB/SV]

Adzik

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby na serwer zosta?o wprowadzone mo?liwo?? kupienia kasy iconomy za sms?

• Tak
      1
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

FreeCraft

informacjeo.png

083.gif Adres IP:188.165.220.89:25082

083.gif Typ Serwera:FreeBuild

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:10

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

wpisz /pl po wejściu na serwer

ekipab.png

[HeadAdmin]AdzikxD

[Admin]ManiQ16

[Moderator]BluemanPL

[Moderator]Wiktor2767

infododatkowe.png

Serwer jest mieszaniną FreeBuild z nutką Survival. Na mapie FreeBuild, gracze otrzymują działkę 7X7. Oczywiście po uzbieraniu odpowiedniej kwoty mogą kupić większą (aktulnie tylko 15X15, zrobię większe, ale musi być więcej graczy). Druga natomiast jest do zbierania surowców...

bydawidhard.png

Opublikowano

W nocy pozmieniałem kilka rzeczy, usunąłem plugin capslock, który ponoć denerowoał was, dostroiłem kilka innych rzeczy, wywaliłem też plugin lagujący. Zbudowaliśmy też większą arene spleef, oraz szukujemy wiele innych rzeczy typu labirynt. Zapraszamy!

Opublikowano

Jeżeli wszystko wypali w przyszłym miesiącu będziemy mieli 30slotów!

f5

PS: Podsumowanie wczorajszego dnia

Wczorajszego dnia odbyły się 2 eventy

-Spleef

-MobFight

Dodatkowo zbanowaliśmy dziś 5 graczy za x-ray. Informuje, że ban nie jest odrazu na zawsze! Pierw ma się 3dni, potem jak użytkownik dalej używa nie dozwolonej modyfikacji 14 dni, następnie perm. Zapraszamy jutro zapewne kolejne eventy!

Opublikowano

W przyszłym miesiącu na 90% będziemy mieli 20slotów! Dodatkowo, w tym tygodniu nie planujemy ŻADNYCH eventów ze względu na święta (przez ten okres będzie codziennie kilka eventów) Zapraszam!

Opublikowano

Zimowa ofensywa!

od 24.12 do 29.12 na serwerze codziennie będą jakieś eventy!

24.12

- Przez cały dzień na mapie surowcowej będą się pojawiać skrzynki z różnymi nagrodami

- O godzinie 15 spleef (duża arena)

25.12

- O godzinie 16 spleef (duża arena)

- O godzinie 18 (Mob event)

26.12

- O godzinie 16 odśnieżanie toru (Więcej info wkrótce!)

- O godzinie 20 pvpevent

27.12

- Ceny działek - 25%! (Przez cały dzień)

28.12

- Przez cały dzień będą się pojawiać skrzynki z nagrodami :D

- MobArena

29.12

- Wszystkie eventy jakie były :D

Nie wszystkie eventy są 100% czasem może się nie odbyć z powodu braku zainteresowania, czy innych planów administracji (rodzina itp) W między czasie będą się odbywać jakieś inne eventy (więcej spleef czy co do głowy nam wpadnie). Dodatkowo 24 otwieramy mapę 4fun, na której są różne budowle itp. Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie!

Opublikowano

Na serwerze działki się zapełniają, z czego bardzo sie cieszymy :) Zapraszam wszystkich, już od poniedziałku startujemy z zimowią ofensywą :D

Opublikowano

Przygotowania do otwarcia mapy 4fun idą pełną parą, wprowadziliśmy tam możliwość kupienia działki 60X60 cena początkowa to 200k lecz może ona się zmianić!

Zapraszam wszystkich na serwer jutro startujemy z zimową ofensywą!

Opublikowano

Witajcie moi drodzy gracze, dziś w nocy jak dokonywałem z blueman'em ostatnich przygotowań do "Zimowej Ofensywy" Zauważyliśmy jakiegoś gracza (w czerwnoym skinie) Który chodził od domu do domu i otwierał skrzynie! Chcieliśmy mu dać bana, lecz go jakby nie było! Zobaczyliśmy co mógł on ukraść... Nic nie ukradł.kow

Każda działka zaludniona otrzymała po 2 diaxy (jak ktoś miał 2-3 to dostał 4-6 diaxy) :D

Dodatkowo wystartowaliśmy z zimową ofensywą jednak.

24.12

- Przez cały dzień na mapie surowcowej będą się pojawiać skrzynki z różnymi nagrodami

- O godzinie 15 spleef (duża arena)

Zostaliśmy zmus(zeni do usunięcia tego eventu z przyczyn nam nie zależnych... Po mapie rozniosłem około 20 skrzyń (są tam różne enchanty lub minerały) Więc zapraszam do grania!

Dzisiaj również otworzyliśmy mapę 4fun, więc na co czekacie? Wbijajciw

PS: W ramach rekompensaty damy dzisiaj jakiś event, tylko nie wiem jeszcze jaki :D

Opublikowano

Niestety spotkała nas cofka do wczorajszego poranka, zabezpieczyłem się przeciw kolejnym, i nie zostaje mi nic innego, jak zaprosić was na serwer!

Opublikowano

Powstaje kolejne miasto! A w starym żegnamy już zimę, widzimy jak na nie których drogach znikł śnieg, woda się roztapia! Serwer coraz częściej jest pełny, jeżeli będą występować wielkie trudności z wejściem na serwer, to zwiększymy ilość slotów na 100%!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...