Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie DOTY PROBLEM

Kościach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM. Otóż chciałby skopiować sobie grę Dota 2 od kolegi. Oczywiścię steama i gifta posiadam.Niemam możliwości zostawienia na noc a w dzień się uczę moge poświęć 1.5 h na granie.Poniżej zamieszczam screeny jak wyglądają foldery po ,,kombinowaniu" :P.a na obrazku pokazane co dostałem u kolegi i jak wyglądajate foldery związane z dotą.I teraz prośba.Napiszcię w krokach co mam usunąć co gdzie z kopiować zeby mi dota śmigała.

http://imageshack.us/photo/my-imag

Opublikowano

Nie otwieram linku, ale nie skopiujesz doty. Tzn. da się, ale nie uruchomisz.

Jak masz 1.5h na granie to odpuść sobie dotę bo nie ogarniesz. Nawet funu nie będziesz miał bo bedą Cie opierdalać za brak skilla.

W 1.5h dziennie to nawet lola nie pojmiesz w sumie.

Trolling is a art.

Legenda
Opublikowano

A po co kombinować? Pobierasz steama i instalujesz dote bez bawienia się w jakieś bez użyteczne rzeczy... Jeżeli masz internet 10mb/s to spokojnie pobierzesz ją w dwa dni. Nie baw się w takie rzeczy tylko rób jak należy. Wyjdzie Ci to na lepsze.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Skoro on ma 1.5h dziennie czasu wolnego to znaczy, że nie ma ani szybkiego neta, ani dobrego komputera i pobierałby to tydzień.

Na 99% jest to rodzina starej daty.

Trolling is a art.

Opublikowano

Gry na steam sa przypisane do konta, innej opcji nie masz jak zalogowac sie na konto kolegi, pobrac i zagrac. Koniec. Steam istnieje tyle lat, a wciaz takie perelki rodza sie jak op.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...