Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nowy francuski premium

Maciek602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

że tak napiszę dosłownie: miękka pipa

xD nie grałem nim ale przeciwko i z nim jako sojusznik, pancerz jak u reszty franców (nie ma się czego bać, wszystko wejdzie), działo jak u meda (plusem szybkostrzelność)

Opublikowano

Już 3 zniszczyłem wchodzi każdy kaliber zaczynając na 90mm przez 105mm kończąc na 254mm.

To jest epicki bulshit.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Co wy kurna chcecie od pancerza.

To jest ciężki med xD

HT jest, bo waży te 55ton.

Ma dobrą mobilność kosztem pancerza.

1000 konny silnik daje mu kopa ok 19 koni na tone

Miodzio.. czekam aż zobaczę go w bitwie co go więcej opiszę

x

Opublikowano

Grałem nim i jak dla mnie fajny ;) Bardzo szybki jak na ht.. ponad 50 jadę. Działo tez ok jak na 8 tier ;> szybko strzela i celne ;) jak bede mial troche zlota to kupie ;) bo narazie mam t34 :>

Opublikowano

Fajny czołg ale trzeba umieć jeździć francuzami i korzystać z ich dobrodziejstw (szybkostrzelność, mobilność, celność).

Sytuacja dokładnie taka jak w przypadku francuza HT 10 tieru - papierowo beznadziejny, w walce może wygrać bitwę jeśli jest w dobrych rękach. To samo zresztą z Bat Chatem.

Każdy z tych czołgów powinno się traktować jak pojazd do zadań specjalnych i nie pokazywać wrogowi. Nigdy nie działasz sam, zawsze jedziesz z grupą i dopiero po osłabieniu wroga objeżdżasz go i wykańczasz jedną serią. Moim zdaniem francuskie drzewko (za wyjątkiem TD) to najbardziej wymagające pojazdy pod względem skilla, ale i dające najwięcej satysfakcji. Dlatego robię i HT i medy i arty 6 tieru przez AMX12t wczoraj zrobiłem ;) I fun jest OGROMNY. :)

Na premium nie kupię, bo mam Lowe, Su122-44, Jagtigera 8,8, Churchilla i SP więc już starczy... :D Choć jak Typ 59 wskoczy to nie wiem czy się powstrzymam :)

Opublikowano

Co wy kurna chcecie od pancerza.

To jest ciężki med xD

HT jest, bo waży te 55ton.

Ma dobrą mobilność kosztem pancerza.

1000 konny silnik daje mu kopa ok 19 koni na tone

Miodzio.. czekam aż zobaczę go w bitwie co go więcej opiszę

Jakoś E-50 waży 70 ton i też jest medem....

Wszystko zależy od twórców czołgu to oni mówią czy jest MT czy HT

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...