Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział dot. gry Hawken

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto propozycja :

Doskonałym przedświątecznym prezentem dla wszystkich miłośników gier spod znaku MMOFPS, mogą okazać się rozpoczęte wczoraj, w godzinach wieczornych, otwarte beta testy gry pod tytułem Hawken. Za sprawą tej produkcji zasiądziemy za sterami wielkich robotów bojowych, po to by w post-apokaliptycznej scenerii toczyć widowiskowe walki z przeciwnikami.

Za istnienie Hawken odpowiedzialni są twórcy ze studia Adhesive Games, którzy postanowili wydać na światło dzienne produkt, mamiący graczy wspaniałą grafika oraz dynamiczną akcją. Wszyscy którzy zdecydują się uczestniczyć w rozgrywkach, będą mogli skorzystać z dobrodziejstw jednego z czterech dostępnych w grze trybów, w tym m.in. klasycznego Deathmatchu.

Olśniewająca grafika, oraz efekty fizyczne to zasługa silnika Unreal, a sama gra to produkt określany jako Free to Play, czyli oferujący darmową zabawę z możliwością uiszczenia tzw. mikropłatności, pozwalających skorzystać z dodatkowych profitów.

żródło; instalki

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja jestem na nie, gra dopiero co wyszła bynajmniej chyba wczoraj. Nich gra się pierw rozwinie i zdobędzie popularność.

Opublikowano

Wow fajna gierka.Ale jak to prawda że wyszła dopiero wczoraj to myślę że jeszcze nie czas niech ta gra zdobędzie troche popularności bo teraz ile gra graczy gra w to 100-300 ?.Ja jestem neutral

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Jestem na tak.

@piecu

Najlepiej stworzyć dział, gdy gra się rozwija, takie moje skromne zdanie.

Nic więcej nie mam do powiedzenia. :)

Opublikowano

Hawken Cheats, Codes & Guides

No cheats for Hawken yet, but there's plenty you can do:

nie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...