Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt ,,The Tropical Hunter'' - Gra w Minecrafcie

Engineer

Jak oceniacie pomysł  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sam pomys? wam si? podoba?

• Super !! Czekam
      8
    • Nie jestem do tego przekonany
      2
    • Po co wy to robicie ^^
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Tropical Hunter

Więc mam pomysł i jak najbardziej chcę go zrealizować

Chciałbym częsciowo zaczerpnac pomyslem do znanej wam serii Ubi Softu mianowicie Far Cry:)

Naszą grę będziemy zaczynać na wyspie. Będziemy tam grać

:) Albo przeżyć,uciec lub umrzeć :)

Będa misje głowne jak i poboczne

w 100% otwarty świat. Za misje poboczne będziemy zdobywać doswiadczenie (bedzie mozna enchantować eq:) i punkty

Tropikalna wyspa będzie budowana przeze mnie.

Na wyspie będą porozrzucane misje poboczne (dungi),Uratowanie czegoś,powysadzanie lub ukraść coś będąc nie zauważalnym

Ten projekt to będzie coś wiekszego

Bedziemy potrzebować czasu na budowę jak i realizację

:)

Pisać czy projekt wam się spodoba:)

Nazwiemy ,,gre'' The Tropical Hunter

Poszukuję :

-Jednej osoby do budowy

-Osoby do stworzenia klimatycznego texture pack'a

-Gdy projekt bedzie konczony osoby do zrobienia trailer'a na Youtube:)

Kontakt : gg 5782790

Opublikowano

Nie :D Nie :D Chyba, że wyspa będzie godna FarCry :) Ale w dwójkę nie zrobicie tak dobrej wyspy w tak krótkim czasie :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie nie myślałem tak :D Ale mapka w Far Cry 3 jest naprawda ciekawa, a co najważniejsze rozgrywka nie jest ograniczona :D Myślę, że jakbyś zrobił mapkę na, której mogą iść w którą kolwiek stronę i spotkać przygodę to byłoby fajnie :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Fajny pomysł, ale bez texturpacka będzie troszke ssało. ( MOJA OPINIA :> ) polecam zrobić rekrutacje chociaż paru osób, i niech dokańczaja rzeczy. ( wykonczeniowki)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Hm "klimatyczny texture pack"- znaczy sie..? Dla mnie teksturki minecrafta sa idealne tylko dodac ladne, prawdziwe chmury, ladna wode i okragle slonce ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

W farcry grałem jak byłem dzieckiem, bałem się trigenow xD. Sam robiłem jakiś czas taką mapkę, ale na wzór prawdziwej fabuły. Spawn w wodzie , potem idziesz tunelem, tam samo jak w prawdziwym. Ale gdy było ukończone 25% 1 misji to mapka po zainstalowaniu pewnego moda crashnęła się i skasowały się niektóre chunki (wygenerowały się od nowa) a ja głupi nie miałem backupu....

Opublikowano

Heh a ja na poczatku myslalem ze to serwer ale sie zorientowalem ze to taka mapka to by. Wszystko wyjasnialo. Fajny orginalny,oraz wielki projekt jestem ciekawy jak to wyjdzie napewno duzo redstona i command blockow bedzie (ps pisze na fonie wiec nie zwracajcie uwagi na ort.)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Zgłaszam się na budowniczego i do zrobienia trailera

Profesionalnie umiem operować się pluginami world edit i Voxel Sniper.

Od 4 lat siedzę w photoshopie i sony vegas więc potrafię zrobic dobrą prezentację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...