Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Modem Kamera 07.12.12

Kalona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam mały, a raczej duży problem otóż nie mogę expić ani dropić w naszym ukochanym metinie, co zrobilibyśmy bez niego? Ale mniejsza o naszego Metinka. Na Modzie gram już ponad rok i nie miałem większych problemów aż do teraz otóż chodzi o to że gdy chcę zainstalować moda do folderu z grą (ztorrentowaną!) pod koniec wyświetla się błąd pokazany niżej na zdjęciu, próbowałem pobierać od nowa ze 4 razy nie pomagało, pomóżcie bo zbliża się ten event ''Bambi'' i trzeba będzie trochę podropić z modem <3

http://imageshack.us...4/47940385.png/

1312454350-U203760.png
Opublikowano

Dodaj link w CODE.

Refffffffff

Tematy odświeżamy dopiero po upływie 24 godzin od poprzedniego posta.

Co do tematu - masz zainstalowane jeszcze jakieś cheaty do gry Metin2 na komputerze ?

Opublikowano

Mi również nie działa nie mam error i jest napisane, że coś tam zły plik root a robię wszystko dobrze bo jakiś czas temu mi działało.

Opublikowano

Mi również nie działa nie mam error i jest napisane, że coś tam zły plik root a robię wszystko dobrze bo jakiś czas temu mi działało.

Masz starszą wersje Kamera? tą z 19.11.12? Miałem tak samo, poprostu dalej Team Mt2 coś ulepszył i nie można grać na modzie, może wypowie się ktoś komu działa mod? Jeśli wogóle działa....

1312454350-U203760.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...