Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Odwołanie]Warn za przekierowanie do innego tematu

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dostałem warna za pomoc userowi żeby napisał w innym temacie bo jak sami wiecie nie prosi się o serwery to wysłałem raport o zamknięcie tematu , następnie Marselo powtórzył moją wypowiedź tylko sobie nabijając posta ;* Nie wiem kto wpowadził tą piepszniętą zasade że za przekierowanie do innego tematu są warny o.O

dbeknd.jpg

Byłem kidem , modem i "globalem :ninja: " pierwszy raz coś takiego widze o.O

Proszę o zdjęcie 5%

Dziękuje

Temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/789812-szukam-metina-4funexp-pvp/#entry5786872

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

22. Niepotrzebne i łamiące regulamin posty należy raportować. Do moderatora należy wskazanie autorowi odpowiedniego tematu zbiorczego oraz pouczenie użytkownika. Kara : Warn

http://www.mpcforum.pl/topic/75837-regulamin-lokalny-dzialu-metin2/

A taki z Ciebie moderator był widać :). Zaczyna się najpierw od czytania regulaminu lokalnego.

Krzyczy najwięcej ten co guzik jak widać pamięta ze swojej "kadencji".

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Po pierwsze, to zaraz zacznę dawać warny za pisania skarg i odwołań w tym dziale. Ile razy można prosić, żeby takie sprawy załatwiać na pw?

Napisałem po tobie, bo miałem po prostu otwartą kartę z tym tematem kiedy odebrałem raport. Warn słuszny, przykro mi.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...