Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] czy jest ktos w stanie mi pomuc?

banan1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze ortografia... Po drugie zyd...(TYLKO 1908) po 3 wylacz antywirusa i sprobuj

Po pierwsze ortografia kolego, błędy ortograficzne to też brak polskich znaków dialektycznych, także zanim zaczniesz kogoś poprawiać sam zacznij pisać poprawnie.

Po drugie, już pomijając brak znajomości historii własnego miasta i klubu, to próba obrażania kogoś określeniem innej narodowości jest delikatnie mówiąc prymitywne

A co do kolegi który napisał temat, to Ty masz w ogóle włączony internet? Bo jak pamiętam wygląd paska w XP to tam jest pokazane że masz sieć rozłączoną.

Opublikowano

Ja Ci co najwyżej mogę "pomuc" w szukaniu słownika ;)

PS. Napisz na PW to Ci podeślę jeden na święta.

to jest taka strona, gdzie znajdziesz coś dla siebie: www.pwn.pl

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ja Ci co najwyżej mogę "pomuc" w szukaniu słownika ;)

PS. Napisz na PW to Ci podeślę jeden na święta.

to jest taka strona, gdzie znajdziesz coś dla siebie: www.pwn.pl

Nie poucza się innych, samemu robiąc błędy ;)

@

http://www.mpcforum.pl/topic/783543-tut-jak-pozbyc-sie-problemu-przy-pobieraniuinstalacji-league-of-legends-pmb/

Sprawdź to.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie poucza się innych, samemu robiąc błędy ;)

Podaj mi chodź jeden :*

btw. Dziękuje za kolejne %. Dobijemy w końcu do stu ?

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Podaj mi chodź jeden :*

btw. Dziękuje za kolejne %. Dobijemy w końcu do stu ?

Btw z małej litery, brak kropki po "jeden", spacja przed znakiem zapytania

Opublikowano

Ogólnie osoby, które robią spacje przed znakami interpunkcyjnymi powinno się napierdalać słownikiem po głowie. Jeden z najpopularniejszych błędów w gimbusowym półświatku.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Po pierwsze ortografia kolego, błędy ortograficzne to też brak polskich znaków dialektycznych, także zanim zaczniesz kogoś poprawiać sam zacznij pisać poprawnie.

Po drugie, już pomijając brak znajomości historii własnego miasta i klubu, to próba obrażania kogoś określeniem innej narodowości jest delikatnie mówiąc prymitywne

A co do kolegi który napisał temat, to Ty masz w ogóle włączony internet? Bo jak pamiętam wygląd paska w XP to tam jest pokazane że masz sieć rozłączoną.

Proszę cię bardzo. Mowa polska nie jest trudna. Próba nie jest prymitywne tylko prymitywna misiu:*.

Opublikowano

Pomuc raczej nie ale moge pomoc sprawdz antyvirusa, zapore, polaczenie internetowe moze masz jakiegos virusa.

@EDIT

Widze ze problem jest juz rozwiazany wiec czekam na % :)

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...