Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]DiRT2 problem multiplayer

dupekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale proszę Administracje o nieusuwanie tematu, gdyż bardzo mi zależy na pomocy. W google nic nie znalazłem ;/Tak więc:

Mam taki problem, że kupiłem wczoraj grę DiRT2. Do grania potrzebne jest konto Windows Live. Mam takie, ponieważ zakładałem je aby grać w FUEL.

Gdy chcę przejść do trybu online pisze mi, że mogę być niezalogowany lub nie mieć dostępu do internetu. Jestem połączony w internecie.

Gdy instalowałem grę instalator nie prosił mnie o klucz aktywacyjny zamieszczony w game book. Może muszę go gdzieś tak wpisać ?

W google znalazłem, że aby grać muszę otworzyć jakieś tam porty. Dodałem je i to samo ;/ Proszę o pomoc.

.

Opublikowano

Powinieneś się zalogować w Windows Live w grze.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Powinieneś się zalogować w Windows Live w grze.

Właśnie jestem w grze zalogowany. Dla pewności wylogowałem się i kliknąłem na zaloguj, potem wybrałem konto, które było tam zapisane.

.

Opublikowano · Ukryte przez DesoPL, 14 Grudnia 2012 - Ref po 24 godzinach.
Ukryte przez DesoPL, 14 Grudnia 2012 - Ref po 24 godzinach.

Reff

.

Opublikowano

Temat odświeżamy po upływie 24h od poprzedniego posta.

Wyłącz firewall'a oraz antywirusa, może one blokują połączenie.

Napisz do supportu.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...