Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aktualizacja

AdrianAdamski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może mi ktoś powiedzieć do kiedy może max trwać ta aktualizacja i ten błąd error code ?

Za pomoc dam [ + ]

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Piecu wiem o tym ale nie wiem jak wkleić do tego folderu Hacks ja mam Windowsa 7 i tam nie ma takich opcji jak oni bo jadą na starszych wersjach itd.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

• pobierasz plik
  • wchodzisz w lokalizacje
  • C:\Nexon\Combat Arms EU

• usuwasz swój folder HShield
  • po pobraniu rozpakowujesz z rara mój folder
  • wklejasz mój folder tam gdzie usunąłeś swój

Opublikowano

Dobra dzięki że odpowiedziałeś ale jak skanowałem zlazłem keylogger ?

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Sorry literówka się wdarła jakiś koleś powiedział że znalazł tam keylogger ale jak zwykle jakiś troll !

usunąłem HackShielda i dodałem tego twojego do CA i nic dalej ten problem mam ?!

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Gdzie jest sorry ale jestem zmęczony nie myślę itd.

ja mam tylko tu Engine to jest to?

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Tak, pobierz do Engine.exe i wklej do folderu CA i następnie pobierz jeszcze raz folder HShield'a i go podmień.

Opublikowano

Folder HackShielda twojego ?

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Tak zrobiłem i dalej ten error !

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

To znaczy ?

Już instaluje od nowa Combata

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

O to mi chodzi, czy pobrałeś nową instalkę z strony CA

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient

Opublikowano

Strona nie działa !

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Jak nie działa o.O

Wejdź przez Chrome i naciśnij Ctrl + R, jak nie zadziała pobierz CCleaner'a i przeczyść nim rejestr i pliki.

Opublikowano

Odinstalowałem Combata wszystko działa i nagle że nie może się włączyć bo hacki wykrył omgggggg już wszystkie hacki usunąłem i dalej nic !

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Znów zainstaluje Combata jak nie zadziała to pobiorę

2sgruiim7hp9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...