Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt Na Potwierdzanie Obecności Do Ng.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Gram na Ronots i wprowadzono ostatnio system "antybot". Co jakis czas przychodzi wiadomość z serwera na czerwono:

18:30 (wywolane przez Auto) Witaj xxxxxx! Zglasza sie system sprawdzajacy czy dany gracz jest przy komputerze, a czynnosci przez niegowykonywane nie sa zaprogramowane przez narzedzia typu: makro lub bot. Aby potwierdzic, ze jestes przy komputerze wpisz w ciagu 600sekund: !confirm 473671.

Komendę tą może wywołać TR lub automatycznie. Czy zna ktoś skrypt do NG który wpisze ten ostatni kod !confirm 473671 bez kropki??? Może nawet jakiś skrypt podobny.

Opublikowano

Teoretycznie by się dało, bo wiadomość dalej jest prawie taka sama ciągle oprócz Generowane przez xxxx i witaj xxxx. Tylko !confirmxxxx jest inny. Na niektórych otsach podobno jest to samo, więc może ktoś coś wymyślił.

Opublikowano

Nie wiem czy coś takiego jest. Narazie boć a ng ustaw alarm na private msg nie wiem czy ten tekst zaliczy do tego i zadziała alarm...

jessicau.jpg
Opublikowano

Niestety, ale żaden alarm nie zadziałał. Zauważyłem jednak jakby coś obok mnie się logneło i zaraz wylogowało, czyli taka niebieska kulka jak się logujemy. Bo myślałem też, aby zrobić jakis skrypt co po tej wiadomości by się lognął i zalogował i bocił dalej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...