Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Hack Shieldem -.-

marcodado

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam znów problem. Gdy włączam metka przez kamer moda to jest wszystko git, lecz jak już wpiszę login i hasło, pokaże się postac to wyłącza metka i pisze DETECT_GAME_HACK D:/Metin2/newkamerfunc.mix. Jeszcze wczoraj było wszystko gites. Widocznie wykrywa mi hacka na samym starcie. Zastosowałem baypassa od miskakantosa lecz to nic nie daje, oraz innego bloka HS programem COMODO Firewell, lecz nic to nie daje :/ Nie wiecie czy da się coś z tym zrobic, czy bloklii już na stałę hacki? :D

Opublikowano

Czerwonym drukiem, masz napisane i pobierz to.

http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Cholera, widac, że KaMeR cos kombinował w tej sprawie, ale ten fix w ogóle mi nic nie pomaga :/ Jest dokładnie to samo... Da się coś zrobic? Robię coś źle? Działa komuś mod ?

Opublikowano

BOB automatycznie blokuje (omija hs) więc nie wiem w czym sęk.

Opublikowano

Ja jak wchodzę w kamera na Pl'u to od razu mnie przy logowaniu albo przy wyborze postaci wywala bez żadnego napisu tak po prostu

zrobiłem ten fix ale nie działa

Jebać tych co za plecami sieją ferment

Opublikowano

Tech1123, weź tłącz torrenta przez patchera, niech się spatchuje. Potem zainstaluj moda jeszcze raz, sciągnij pliki z fixa. W plikach jest inna ikonka do uruchamiania moda. Mi tak działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...