Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak sprawdzić za co dostało się bana?

mafi328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałbym wiedzieć jak sprawdzić za co dostało się bana oraz to czy jak używam hacki na jednym koncie a potem zaloguje się na drugie konto na którym nie używam hacków to nexon może to sprawdzić i zablokować oba konta?

Opublikowano

Jedyny sposób to napisać do nich ticketa z zapytaniem ;) Oni tylko publikują listę zbanowanych graczy ;) A żeby dowiedzieć się za co dostałeś bana , to napisz ticketa . Nie wiem w jakim czasie odpiszą , czy w ogóle odpiszą :D

# 500 post :D

#Down , dziwne bo mi nigdy nie napisali na żadnego e-maila , nawet za czasów nexon'a .

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wejdź na emaila, na którym miałeś założone konto i powinieneś mieć wiadomość z powodem bana, a jeżeli nie masz owej wiadomości to napisz ticketa do supportu.

@up

...

Opublikowano

Te dzikusy ze wsi gówno Ci napiszą za co dostaniesz bana... Dostaniesz takiego ticketa, którego mogą sobie wsadzić w dupę.

As noted in the Dishonor List, there can be different reasons for your ban.
The reasons can be the following:
-Hacking (All Kinds)
-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)
-Scamming or attempted Scamming
-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)
-Insults  (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)
-3rd party program usage (includes game booster, net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)
-Account Sharing
-Overclocking
-Modem tapping
-The use of proxies to play in other server's.
-Account selling

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie dostałem wiadomości na e-maila ale napisałem przed chwilą ticketa. Ale mam jeszcze jedno pytanko: Czy jak używam hacki na jednym koncie a potem zaloguje się na drugie konto na którym nie używam hacków to nexon może to sprawdzić i zablokować oba konta?

Opublikowano

Up@ Banują konto na którym używasz wspomagaczy , tzw. hacków ;) Ta tych kontach których nie hackujesz nie dostaniesz bana :) No chyba , że używasz GemaBoosterów ;)

Ty jesteś taki głupi czy głupiego udajesz? Większego idiote od cb jeszcze nie widziałem !!!

Po co nabijasz te posty na tym forum ?

Jeszcze jakbys nie wprowadzał ludzi w błąd to bym nawet się nie odezwał! Ale mnie wkurwia jak widze takiego NoName jak ty !

Napierdalasz odpowiedzi na wszystkie pytania na dodatek wprowadzasz nas w czarną dupe!

To na tyle ! Przepraszam za te wyzwiska ale mnie wkurwia ten typ ;]

mafi jeśli używasz cheata na jednym koncie a potem wchodzisz na swoje normalne acc i grasz czysto

to i tak masz szanse na bana ! Logi zostaja w systemie.

Więc nawet nie masz co pisać Ticketa bo tego bana dostałeś jak najbardziej służnie!

To nie G1 że olewało wszystko ! Na G1 można bylo grać na gps i ci nic nie wykryło !

Teraz lecą bany za gps-a! Nawet jeśli GM cie nie dorwie to zrobi to HS ....

I przy najbliszym UP-DATE dostaniesz tego bana ;]

Moja rada; Zrób reistala systemu i nie sciągaj już cheatów ani programów

niedozwolonych! A napewno nie spotka cie przykry komunikat przy logowaniu!

Nie masz racji ... ;) Dostajesz bana na to konto na którym hackowałeś . !!!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up@ Banują konto na którym używasz wspomagaczy , tzw. hacków ;) Ta tych kontach których nie hackujesz nie dostaniesz bana :) No chyba , że używasz GemaBoosterów ;)

Ty jesteś taki głupi czy głupiego udajesz? Większego idiote od cb jeszcze nie widziałem !!!

Po co nabijasz te posty na tym forum ?

Jeszcze jakbys nie wprowadzał ludzi w błąd to bym nawet się nie odezwał! Ale mnie wkurwia jak widze takiego NoName jak ty !

Napierdalasz odpowiedzi na wszystkie pytania na dodatek wprowadzasz nas w czarną dupe!

To na tyle ! Przepraszam za te wyzwiska ale mnie wkurwia ten typ ;]

mafi jeśli używasz cheata na jednym koncie a potem wchodzisz na swoje normalne acc i grasz czysto

to i tak masz szanse na bana ! Logi zostaja w systemie.

Więc nawet nie masz co pisać Ticketa bo tego bana dostałeś jak najbardziej służnie!

To nie G1 że olewało wszystko ! Na G1 można bylo grać na gps i ci nic nie wykryło !

Teraz lecą bany za gps-a! Nawet jeśli GM cie nie dorwie to zrobi to HS ....

I przy najbliszym UP-DATE dostaniesz tego bana ;]

Moja rada; Zrób reistala systemu i nie sciągaj już cheatów ani programów

niedozwolonych! A napewno nie spotka cie przykry komunikat przy logowaniu!

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Te dzikusy ze wsi gówno Ci napiszą za co dostaniesz bana... Dostaniesz takiego ticketa, którego mogą sobie wsadzić w dupę.

As noted in the Dishonor List, there can be different reasons for your ban.
The reasons can be the following:
-Hacking (All Kinds)
-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)
-Scamming or attempted Scamming
-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)
-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)
-3rd party program usage (includes game booster, net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)
-Account Sharing
-Overclocking
-Modem tapping
-The use of proxies to play in other server's.
-Account selling

dołączam się bo kurwa mać napisałem ticketa o ub i to samo dostalem...

83874473.jpg
Opublikowano

@2UP Chuja a nie logi z HS, już ja widzę jak ten "boski" HS banuje graczy ^^ Od 4 updatów nawet adresy i structury się nie zmieniły. Jedyne to MyPresent w cheatach popadały ^^

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@2UP Chuja a nie logi z HS, już ja widzę jak ten "boski" HS banuje graczy ^^ Od 4 updatów nawet adresy i structury się nie zmieniły. Jedyne to MyPresent w cheatach popadały ^^

Hahahaha ! Speaker sie odezwał... ;]

Za co dostałeś bana? Jeszcze pare dni temu płakałes że ci

zbanowali konto i niby nie cheatowałeś !

A kto wklejał sobie bronie ?

To panie mądry proszę mi powiedzieć za co dostałes bana!

Pewnie za nic? co wy soba prezentujecie ...

@Edit

Ja miałem za czasów G1 konto ze wszystkimi retailami a grałem tylko na gps

i myślałem że gps-a się nie da wykryć!

Konto jest zablokowane na stałe za cheaty!

Przeistalowałem system i od tej pory gram czysto nie sciagam zadnych cheatow

i mi to na dobre wyszło !

// spam || areq94pl

@Edit

To jak ten HS Chuja daje to wejdź sobie w temat adrenalinypl i powiedz mi z czego sa te bany ?

9000 tys kont zbanowanych

2000 tys konto zbnaowanych

300 kont zbanowanych

itd:

Co moze mi powiesz ze [Gm] lata po romach i banuje?

Chak.. dalej ale nie płacz potem prosze cie ;]

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Hehe właśnie dostałem odpowiedź od nexona jak napisałem ticketa z prośbą o podanie przyczyny zbanowania mojego konta. Napisali tylko za co mogłem dostać bana, a nie za co dostałem ehh brak słów.

Opublikowano

A masz premium ? na tym zbanowanym koncie?

To boot odpisuje caly czas...

Co za pytanie ? o.O

Dostał bana słusznego , nawet jeśli ma premium !!! Jak sam się przyznał ( w pytaniu ) Hackował na jednym koncie na który dostał właśnie bana , odpisał mu bot bo mają pewnie twarde dowody :) Więc po co mu premium , bo nie odpisuje bot ?

Tak jak ma premium to wiadomość jest czytana przez człowieka a nie przez boota !

Nawet jeśli ma premium , unbana nie dostanie :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie każdy update musi być równoznaczny ze zmianą adresów bo to od Nexon'a zależy czy zmienią sobie adresy czy nie. Jeżeli ich celem było unieszkodliwienie większej ilości MyPresent to tak zrobili, a nie będą zmieniać adresów i mają gdzieś co np. ty na ten temat powiesz. Po drugie Logi z HS a adresy i struktury to drugie. HS wysyła logi a dalsze procedury blokują konta po sprawdzeniu, a nie sam HS, on po prostu gdy coś wykryje to wysyła log do Nexon'a i tam dalej wszystko się rozchodzi... Po trzecie adresy niedługo się zmienią, patterny do nich też, więc wtedy będziesz miał swoją upragnioną aktualizację adresów, tyle, że jak adresy się zmienią razem z BYTE to znów połowa adresów będzie błędnie wydobywanych lub wgl się nie będzie ich dało wydobyć, a wtedy ty się nogami nakryjesz bo jak zawsze nie będziesz wiedział co z tym zrobić.

@down.

Nikomu "tłumaczyłem", że coś jest moje, jeżeli tego nie zrobiłem, więc skończ, a co do injectora, to ja już swoje powiedziałem w odpowiednim temacie, więc nie będę znowu pisał tego samego n4p.

Opublikowano

Chociaż nie tłumaczę ludziom, że sam napisałem injectora ^^

Wszystkie kody itd.

@Down Patrzę, że już płaczesz w każdym temacie, ja nie gram na cheatach, bo to mnie nie rajcuje. Ciekawe co twoja osoba robi na tym forum ^^

@UP 1-2lata temu jak się Ciebie pytałem to było: "Tak samo napisałem kod, było to dosyć trudne...".

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Ten wasz świat hackowania!

Jak nexon zrobi tą gre i nie bedzie hacków

to co ty poczniesz Speaker?

Ratio bedziesz mial 0.50!!

//Spam ||Epean

Można wgl coś pisać na tym forum bez

ostrzegania że spamuje ?

Wyrażam tylko swoją opinie !

Najbardziej mnie denerwuje jak człowiek pisze prawde i dostaje same ostrzezenia!

A taki wilczek,,,killer napierdala same kłamstwa i nabija posty to jest szanowany na tym forum ... ;/

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Jak co zrobia , nic ....jaki ma sens robienia od nowa konta i hakowania i w środe dostac bana :D to tylko takie głupki Szczeniaki hakuja , i tak HS bedzie wysyłał logi do Nexona ....juz sie przed tym nie uchoni zaden haker a wasze adresy z hakami mozecie juz sobie w sadzic w duuuu...... w koncu .......dobra firma zajeła sie tym Warrockiem , ja mam 50 lvl i 7 , 16 i jeszcze bana nie miałem zadnego nawet w gamerfirst ........nawet nie prosze sie jak pies by odbanowali mi konto , a wy jak ......takie Zebraki ....prosicie sie o unbana , jak nie umiecie sie przyznac ze hakowaliscie lub uzywaliscie innego programu .Ciesze sie z tego bo pisałem z fallen na TS i powiedział mi ze kazde video film czy zdiecia z wyzwiskami beda banowane wiec przestancie psuc ta gre , bo juz dosyc ja zeszmaciliscie waszymi hakami .Wasz czas sie skonczył , mozecie zagrac i hakowac w gamerfist bo przeciesz oni istnieja i moze wam sie spodobaja ich nowe gierki do hakowania :DSpe@ker ty nie hakujesz a robisz haki , dziwi mnie to bo kto robi haki nie hakujac tylko sprzedajac innym :D to tak jak z Marychuana diler nie pali tylko sprzedaje tez dziwne ? Przestan pierdoooollllll ..... takie glupoty kazdy jeden smierdziel zarejestrowany tu do warrocka jest był i bedzie hakerem obesranym , nie umiejacym grac w gre , tylko przyjemnosc mu daje hakowanie i w tedy on KOZAK mam SKILLA , to SKILL ja nie hakuje no co ty hehehe jestescie Debilami nic wiecej , jak wam sie do dupy Policja dobierze za ta strone to bedziecie płakac oj plakac .

Opublikowano

Jak co zrobia , nic ....jaki ma sens robienia od nowa konta i hakowania i w środe dostac bana :D to tylko takie głupki Szczeniaki hakuja , i tak HS bedzie wysyłał logi do Nexona ....juz sie przed tym nie uchoni zaden haker a wasze adresy z hakami mozecie juz sobie w sadzic w duuuu...... w koncu .......dobra firma zajeła sie tym Warrockiem , ja mam 50 lvl i 7 , 16 i jeszcze bana nie miałem zadnego nawet w gamerfirst ........nawet nie prosze sie jak pies by odbanowali mi konto , a wy jak ......takie Zebraki ....prosicie sie o unbana , jak nie umiecie sie przyznac ze hakowaliscie lub uzywaliscie innego programu .Ciesze sie z tego bo pisałem z fallen na TS i powiedział mi ze kazde video film czy zdiecia z wyzwiskami beda banowane wiec przestancie psuc ta gre , bo juz dosyc ja zeszmaciliscie waszymi hakami .Wasz czas sie skonczył , mozecie zagrac i hakowac w gamerfist bo przeciesz oni istnieja i moze wam sie spodobaja ich nowe gierki do hakowania :DSpe@ker ty nie hakujesz a robisz haki , dziwi mnie to bo kto robi haki nie hakujac tylko sprzedajac innym :D to tak jak z Marychuana diler nie pali tylko sprzedaje tez dziwne ? Przestan pierdoooollllll ..... takie glupoty kazdy jeden smierdziel zarejestrowany tu do warrocka jest był i bedzie hakerem obesranym , nie umiejacym grac w gre , tylko przyjemnosc mu daje hakowanie i w tedy on KOZAK mam SKILLA , to SKILL ja nie hakuje no co ty hehehe jestescie Debilami nic wiecej , jak wam sie do dupy Policja dobierze za ta strone to bedziecie płakac oj plakac .

Jeden Mądry na tym forum <3

Powiem ci ze speaker plakal pare dni temu ze dostal bana mowil mi kupilem premium i scorpy

ale nie cheatowałem a to ze wklejal sobie bronie (ammo) zeby szybciej wbic lewel to nie cheatowanie??

Zobacz sobie SpeakerPL na Warrock Stats jakie KD osiaga bez hackow <lol2>

I jeszcze bedzie pisal ze hs chuja daje ! wlasnie widac ze chuja daje jak co chwile sa banowane konta

takich idiotow jak ty ktorzy tylko graja na hakach....

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Adrian nie ma co sie juz odzywac do bałwanow , jak im to sprawia przyjemnosc nie hakuja dalej , nawet nie dojada do 10 lvl bo zbanowani beda , ich najwyzsze stopnie w warrocku i staty to do 10 lvl i basta , na wiecej ich nie stac i nie bedzie :D Za darmo nie ma bana i nie było , po 1 .... zawsze pajace uzywali i uzywaja hakow ,gameBosterow , OVC itp: HS to wychwytuje nie ma na to rady by to ominac wiec niech sobie PAJACYKI OBESRANE Z HAKAMI POGRAJA . ( ich swiat to HAK ) .

Opublikowano

Uwielbiam to :P

Koleś się pyta jak można sprawdzić powód bana a kończy się na wywodach natury filozoficznej o sensie gry i cheatowaniu ;P Milion razy było to wałkowane i tak nie dojdziecie do porozumienia. Każdy gra jak chce i koniec ;).

Dobra do sedna. Co było powodem bana się nie dowiesz bo jak zakładasz konto to małym druczkiem jest napisane, że jest to jest ich własność i mogą z nią zrobić co tylko chcą. Nie muszą się nikomu tłumaczyć, a przy milionach takich ticketów dziennie odpisywanie poszczególnym osobą zajmowałoby miesiące.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Dostał bana słusznego , nawet jeśli ma premium !!! Jak sam się przyznał ( w pytaniu ) Hackował na jednym koncie na który dostał właśnie bana , odpisał mu bot bo mają pewnie twarde dowody :) Więc po co mu premium , bo nie odpisuje bot ?

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto

Na pewno dostałem słusznie bana na konto na którym hackowałem. Tylko, że mi zbanowali też konto na którym nie hackowałlem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...