Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Postać

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką postac polecacie. Mam na myśli przydatność na WvWvW i PvE. Oraz jakie kombinacje np Norn Mesmer itp.

Daje + :D

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Do PvP Mesmer, do PvE jak uważasz, każda postać jest dobra. Ja gram inżynierem i nekromantą i gra się bardzo przyjemnie.

Dodam również, że Guardian się sprawdza dobrze w grupie, bo ma różne obszarowe buffy oraz jest bardzo wytrzymały.

Opublikowano

Do PvE raczej wszystko jest dobre, bo są różne kombinacje broni, co daje zupełnie inne efekty. Od siebie polecam Rangera, Warriora albo Guardiana. Warek to trochę "op szit" :D, rangerem trudno paść (zwierzak bierze wszystko na siebie) i dmg małe nie jest, a Guardian z greatswordem, to trochę mniejsze dmg woja i tona wytrzymałości.

Rasę weź jaką chcesz, bo dużej różnicy to nie robi. Co prawda każdy posiada inne skille rasowe, ale zbyt ważne to one nie są ;)

7m9a.png

Opublikowano

Do PVE najlepsi wojownik i guardian no i może ranger a do pvp polecam thiefa ( zabójce ) albo maga .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

PvP to mesmer/thief

PvE to już wybór dowolny ;) Tylko jeśli myśleć na przyszłość o farmieniu to polecam warriora ;p bo dobrze się sprawdza ^^

Rasa to tylko umiejętności rasowe, które jak już ktoś wspominał nie są zbyt ważne :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

juz nie robiąc spamu kolejnym tematem moze ktos dac jakeis buildy do mesmera guardiana i woja ?

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Od GW1 na PvP only Mesmer...

A na PvE można wszystkim grac, bo każdą postacią coś sensownego da się skleić, to nie GW1 gdzie bez asska jesteś nic nie warty. Ja osobiście gram Guardianem i ładnie i szybko w DPS go zrobiłem i nie mam z niczym problemu, życia nigdy nie brakuje, DMG daje ogromny, co drugi cios krytyk - żyć nie umierać. Jak chcesz mogę dać ci na niego poradnik na PW.

Guild Wars: Seranthon Akimaru Guild Wars 2: Ascalonian Assassin League of Legends PBE: Shinurike

34378.png

◊◊ METAL FAN ◊◊

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...