Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hybryda pvp Spear -pomoc 5:1 7:1 czy 9:1?

fettysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie jaką hybryde zrobić centralnie chodzi mi o pvp i ftw czy 5 int 1 str czy 7:1 albo 9:1 która najbardziej wymiata na pvp,i jakiego snowa używać do jakiej hybrydy ile % . Prosiłbym o krótką odpowiedzieć od konkretnych ludzi którzy już takim czymś grali. Heks/cold/light/fire 30 lvl .{jak jakieś zmiany to pisać;]

Z góry dziękuje bardzo

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Heks90/light90/ a teraz fire 90 czy cold 90 i 30 lvl fire albo 30 lvl cold ...??

A przy 7:1 jaki snow max może być 23% da rade czy za dużo ?;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ci cold/light/bicheon 7:1 najlepszy build na pvp cap 90 ch only ^_^

No ja nie wiem czy on taki najlepszy bez heksa traci dużo hp jak na ten cap i brak fire też da się odczuć
1373700515-U207193.jpg
Pomocnik
Opublikowano

No ja nie wiem czy on taki najlepszy bez heksa traci dużo hp jak na ten cap i brak fire też da się odczuć

Fire ma tylko trochę wiekszy dmg niż light , a w light masz szybsze bieganie i wiele innych buffów potrzebnych intowi podczas gdy w fire masz tylko imbue. Przy mana shield hp z hekusaja nie ma znaczenia, przydawał się jak nie było mana shielda. Prawdziwą moc stanowi połączenie light i bicheon, tak naprawde nuki na pvp mniej się przydadzą bo są zbyt wolne i maja zbyt niskie dmg, nawet jeśli masz fire+ light nukami mało kogo ubijesz. Takie sa moje doświadczenia więc takim buildem bym grał ^_^

Opublikowano

Fire ma tylko trochę wiekszy dmg niż light , a w light masz szybsze bieganie i wiele innych buffów potrzebnych intowi podczas gdy w fire masz tylko imbue. Przy mana shield hp z hekusaja nie ma znaczenia, przydawał się jak nie było mana shielda. Prawdziwą moc stanowi połączenie light i bicheon, tak naprawde nuki na pvp mniej się przydadzą bo są zbyt wolne i maja zbyt niskie dmg, nawet jeśli masz fire+ light nukami mało kogo ubijesz. Takie sa moje doświadczenia więc takim buildem bym grał ^_^

Wiesz co po zastanowieniu się to co napisałem ma sens i jest o wiele lepszym rozwiązaniem niż robienie fire ;) Również polecam bulid od PAxa :D
1373700515-U207193.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jaki build na pvp polecacie jeśli chodzi o gap 80 china i eu ?:):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...