Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPlus - cholerny ping ;/

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Temat jest prosty, potrzebuje rady jak zmniejszyć ping w moim modemie z iPlusa, sprawa jest prosta. Lubię pograć sobie gry, a oczywiście mój ping tego nie umożliwia. Mianowicie jego grancie to 100, minimalnie spadnie czasami do 80. Rodzaj sieci przy tym pingu to HSDPA/HSUPA. Udało jeden raz wbić mi się jakoś na sieć LTE, gdzie ping nie przekracza 30, oczywiście mogę to zrobić w każdej chwili, ale niestety na sieci LTE google może otwierać mi z czasem 20 sekund. Tylko raz przydarzyło mi się, że nagle zaczął pobierać z prędkością 2,3 mb/s nawet 4 no i nie wiem co się stało, ogólnie LTE zamula.(zasięg mam maksymalny - 3 pałki na owie sieci, czasami dwie). No i nie wiem, powiedźcie mi co zrobić, za profesjonalną i skuteczną pomoc jestem w stanie zapłacić. A tu zdjęcie ze speedtest:

2369799972.png

Opublikowano

Zdaje mi sie ze nic nie poradzisz. :)

To nie zalezy od "palek zasiegu" tylko od predkosci lacza. W dodatku chcesz grac w gry online na mobilnym internecie ? Oo

Ja kiedys mialal playa 10gb limitu i po 1h grania w m2 wykorzystal sie caly.

Moze wylacz wszystkie programy w tle ktore korzystaja z internetu. Moze to cos da...

31772390831271465870.jpg

Jeśli czegoś potrzebujesz napisz na PW. :*

Opublikowano

Internet mobilny to nie jest zabawka do gier. Eot.

Tyle razy już było o tym wspominane, tyle jest o tym opinii a i tak Polak ma wyjebane.

Trolling is a art.

Opublikowano

Internet Mobilny nadaje się jedynie do przeglądania WWW.W ostateczności ściągania MP3 no i raz na ruski rok jakiś film

Sam mam iPlusa w technologii CDMA i powiem jedno chujnia ping ok 200 :D

2369903300.png

I nic nie poradzisz na to.

Kiedyś chciałem złożyć reklamacje na ten internet bo On niby ma 3 MB.A oni mają tam taki kruczek że to jest internet "do 3mb/s" Czyli może mieć nawet 128 k/s i to nie podlega żadnej dyskusji.

Do gier nadaje się jedynie internet na kablu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...