Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Działa wam CA?

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Description: Weekly Maintenance

Date: 13 December, 2012

Duration: 07 Hour(s) 00 Minute(s), 03:00 - 10:00 CET

jak trudno wejść na stronkę combata i opcje NOTICE...

@down czyli pogram dopiero o 15 bo o 11 mnie nie bd ku***

lucyfergif.gif

Opublikowano

Mi już działa od 10 nie wiem jak wam jest aktualizacja przedłużona

u niektórych działa u niektórych nie !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Japier. nie chodzi o to że nie mogę grać bo to mam w dupie nie jestem 5 letnim dzieckiem które nie może wytrzymać lecz wkurwia mnie to że robią coś i robią to źle powinni od razu zamknąć dla wszystkich serwer doprowadzić go do końca ten update żeby all grało a nie część gra część nie i nie wiadomo o co chodzi to mnie wkurwia

Opublikowano

Spokojnie człowieku !

Taki już jest Combat Arms gram 2 lata już w niego a dalej pieprzy sprawę z tymi aktualizacjami.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

problem jest w HShield jeśli AdrianAdamski udostępni nam swój forder HShield z gry combat arms [wpakuj go do rar i wrzuć na hosting i daj linka] będziemy mogli grać bez problemów tak że jeśli byś mug a dam z 20 lubie to podaj linka nie tylko dla mnie a dla kazdego gracza combat arms wiekie dzięki ;)

jak by co trzeba podmienić fordery THX Dlaczego on AdrianAdamski--> bo jemu narazie tylko combat działa ma prawidłowo updejtowane pliki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...