Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problemik] Konto Do a FB ;/

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wymienilem sie z jakims kolesiem na allegro kontami itp i mi sie wydaje ze on leci sobie w hu!a bo dokladnie dzien po dzieja sie dziwne rzeczy na koncie a mianowicie mail do supportu DO (^^) :

"Witam, Mam problem dotyczacy mojego e-maila. otóż chodzi mi o to że nie pamietam danych do mojego e-maila;/ a chcialem sobie zmienic dane i nie moge;/ > prosze o pomoc > prosze o odpowiedź na tego e-maila xxx > moje ID:xxx > Gra: DarkOrbit > E-mail na ktorego nie pamietam danych" xxx > prosze o jak najszybsze rozwiazanie tego problemu."

Hahahaha odp dostaje sie na maila do ktorego jest przypisane konto ;P

No i wlasnie ten koles loguje mi sie na konto bez znania moich danych dostepowych, podejzewam ze przez FB.

I tu moje pytanie brzmi:

Czy jak jedna osoba miala polaczone konto z FB i ja polaczylem konto z FB to jego odlaczylo??

Jak macie pomysl jak pozbyc sie tego kolesia prosze o rady ;] Sensowne odpowiedzi nagradzane oczywiscie LIKE IT!!

Dziekuje z gory ;)

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

mi sie zdaje ze jak ty jeszcze polaczyles konto do z fb to mozesz dostac bana z multikonto czy jakos tak ...

i właśnie dlateo nigdy nie kupuj ani sie nie wymieniaj kontami zainwestuje min . 140 pln na podwajacz rabatowke i bota , i zajebiste konto masz w 2 miechy ;]

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

mi sie zdaje ze jak ty jeszcze polaczyles konto do z fb to mozesz dostac bana z multikonto czy jakos tak ...

i właśnie dlateo nigdy nie kupuj ani sie nie wymieniaj kontami zainwestuje min . 140 pln na podwajacz rabatowke i bota , i zajebiste konto masz w 2 miechy ;]

Nie inwestuje w gierki a botka dostalem od kolegi chociaz co tu pomoze bot jak on jest 22/24h offline

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

jak kbot nie działa , to pusc ibota jak masz triala , pbdobot , lub jak masz premke to na kubiki lec ;] a jak nie masz premki to zawsze mozesz ja miec ze znajomych , jest pelno tutkow na forum co robic zeby ja na 100% dostac . ;] sorki ze odbioeglem tak od tematu .... , ale to ty pisz dos suporrtu że ktos ci powiązał konto z fb i ci buszuje po koncie na DO , tylko nie pisz nic o zamianie bo dostaniesz bana ^^

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

jak kbot nie działa , to pusc ibota jak masz triala , pbdobot , lub jak masz premke to na kubiki lec ;] a jak nie masz premki to zawsze mozesz ja miec ze znajomych , jest pelno tutkow na forum co robic zeby ja na 100% dostac . ;] sorki ze odbioeglem tak od tematu .... , ale to ty pisz dos suporrtu że ktos ci powiązał konto z fb i ci buszuje po koncie na DO , tylko nie pisz nic o zamianie bo dostaniesz bana ^^

Hehe. Napisalem i czekam na odp jak narazie ;P Powiedzialem ze moj brat dal komus pasy i zeby odlaczyli konta fb i bigpoint od konta DO ;] Juz Kbot dziala ;PP

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu, Pomoc techniczna zajmuje się tylko powiązaniami z portalem bigpoint a takowego na tym kocie nie ma

Dziękujemy za wybór naszych gier. Życzymy spokojnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2013 Roku! Z poważaniem, Wasza Ekipa Pomocy Technicznej -- Bigpoint Support

To ciekawe jak mam usunac dostep tego Ktosia do mojego konta ;(

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...