Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GUI okna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy w vb można zrobić własne GUI okna? Tzn własna grafika przycisków np własny przycisk zamykania, minimalizowania i własny ten pasek co jest niebieski :)

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Buttony - BackGroundImage, BorderStyle na Flat, Okno - FormBorderStyle na None.

Opublikowano

backgroundimage w buttonie... no dobra, ale obrazek nadal jest w buttonie... A JA CHCĘ WŁASNY button a nie taki zjebany z obrazkiem w środku, lol.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Zrobię własny button kur... Nawet trójkąt w jakimś programie np. gimp i chcę go dodać jako obrazek ale żeby funkcjonował jako button a nie że ja dodam obrazek do istniejącego już buttona którego dodałem programem... Teraz rozumiesz, czy narysować ci jak chcę aby to wyglądało... bo backgroundimage mogę dodać buttona jakiego chce ale tamtego nadal widać!

1323206721-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...