Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przenoszenie plików

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy przeciągam pliki np. z jakiegoś moda (minecraft) do minecraftjar (otworzonego za pomocą winrar) to tych plików nie da się przeciągnąć. Tzn. da, ale te pliki tam nie wchodzą, nie zapisują się. Tak samo miałem w przypadku instalowaniu czcionek.Korzystam z win8

1361453243-U739101.png

Opublikowano

To są właśnie "zalety" Ósemki. Dlatego przeszłam na siódemkę. Nie wiem, spróbuj najpierw przenieść pliki do obojętnego folderu na pulpicie (np. stworzonego specjalnie w tym celu), a dopiero stamtąd do folderu właściwego. Albo kopiuj pojedynczo.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nie wiem czy przeciąganie pojedyńczego pliku coś da, bo gdy czcionki wgrywałem, to przecież też jedną a nie pare na raz. A skopiowac nie lepiej całośći wkleić? Niestety gdy kopiuje i na te białe pole naciskam prawym, to nie ma tam "wklej".

1361453243-U739101.png

Opublikowano

użyj Total Komandera , traktuje archiwa jak katalogi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To jest program? Dzięki niemu mój problem się rozwiąże? Nie znam się jakoś bardzo na komputerach, więc wolałbym te pliki przenosić tak jak kiedyś. Czy ten program to utrudnia?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ściągnij i sam zobacz TotalComander ;) bo tak to co z tego że Ci powiemy skoro i tak nie dowiesz sie wszystkiego co byś chciał .

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...